Aile Dizisi 2.Bölüm Full İzle! 14 Mart 2023 Aile 1.Bölüm HD Tek Parça Youtube İzle! Aile 3.Bölüm Fragmanı İzle!

Show TV'de İlk Bölümü İle Ekranlara Gelen Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın Paylaştığı Aile Dizisi Büyük Beğeni Topladı. Aile Dizisi'nin Konusu nedir? Aile 2. Bölümde Neler Yaşandı? 3.Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Aile Dizisi 2.Bölüm İzlenme ve 3. Bölüm Fragman Linki Haberimizde!

Aile 2.Bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ

Aile Dizisi Konusu;
Sofra, Soykanlara 'Aile' olduklarını hatırlatan tek yerdir. Bütün ailenin yeniden bir araya geleceği gün Aslan, amcasının karanlık işlerden birini daha çözmek için İzmir uçağına biner. ."Devin ve Aslan, farklı nedenlerle İzmir'e seyahat etmektedirler, ancak ortak bir yara paylaşırlar; aileleri.

Aile 2.Bölüm Özet;

Devin'in masada bulunması Hülya'nın onu bir tehdit olarak görmesine yeter. Hülya en iyi bildiği tekniği uygulamaya karar verir: dostlarını yakın, düşmanlarını yakın tut... İlk olarak Devin'i başlattığı dernek etkinliğine davet eder. Aslan'ın amacı, ailesini yasadışı işlerden kurtarmaktır.
Bu çalışmadaki en önemli adımlardan biri; genç girişimci Atilla Özyılmaz'ın işine ortak olmaktır. Cihan'dan bir yardım eli kaza geçiren Aysel'e ulaştı. Öte yandan Hülya, Aslan'ın Devin'le olan ilişkisini daha yolun başında bitirmek için Cihan'la aynı masaya oturacaktır.

Aile 3.Bölüm Fragman

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.