Ego Dizisi 5. Son Bölümü Kesintisiz Full İzle! 19 Mart Ego Dizisi Son Bölüm Youtube İzle! Ego Dizisi 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

FOX TV'nin "Ego" adlı dizi Pastel Film tarafından yapıldı ve Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk gibi ünlü oyuncuları başrolde bulunduruyor. Dizinin ilk üç bölümü Youtube'da yayınlandı ve bu bölümler rekor izlenme sayılarına ulaştı. Ego Dizisi 5.Bölüm Full İzle! 19 Mart Ego Dizisi Son Bölüm HD Kesintisiz Youtube İzle! Ego Dizisi 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ego Dizisi 5.Bölüm Full İzle!

"Ego" adlı dizinin yapımcılığını Efe İrvül ve Yaşar İrvül üstleniyor ve Pastel Film tarafından yapıldı. Dizinin yönetmeni Doğa Can Anafarta ve senaristleri ise Erkan Birgören ile Tuna Görgün.

Ego Dizisi 5. Bölüm Özeti...

Sibel ve Erhan, basından gizlenen gizemli üç günlerinin fotoğrafları ortaya çıkınca köşeye sıkışırlar. Bu fotoğrafı çeken kişi bu evde yaşananlara tanık oldu mu? Bu soru Sibel ve Erhan'ın hayatının ortasındadır ve cevabını almak için gazetede fotoğrafları yayınlayan kişiyi bulmaktan başka çareleri yoktur. Berkay'ın Tuncay'ın oğlu olduğunu öğrenen Tahir, aile soyunu görmek zorundadır. Elif, Sibel'den intikam planları yaparken, düşmanlarını arayan Sibel ve Erhan, kendilerine rağmen yakınlaşmaya başlarlar.

Elif (Rüya Helin Demirbulut) ve Erhan (Alperen Duymaz) birbirlerini çok seven nişanlı bir çifttir, hayattaki en büyük umutları evlenip mutlu bir yuva kurmaktır. Erhan'ın aldatmacası hayatlarının rutinini bozar ve Erhan'ın ödemesi gereken ağır bir borcu vardır. Erhan'ın iş seyahati sırasında aldıkları bu bilgi sayesinde hayatları ve davranışları değişecektir. Ödenmesi neredeyse imkansız olan borç, hayatlarını kabusa çevirir. Bu sırada Erhan'ın patronu Sibel'den (Melisa Aslı Pamuk) aldığı bir hediye hayatlarını sonsuza dek değiştirecektir...

Ego Dizisi 6.Bölüm Fragman

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.