Yürek Çıkmazı 17.Bölüm Full İzle! 21 Mart TRT 1 Yürek Çıkmazı Son Bölüm HD Tek Parça Youtube İzle! Yürek Çıkmazı 18. Bölüm Fragmanı İzle!

Yürek Çıkmazı Dizisi yeni bölümü ile TRT1 ekranlarında salı günleri oluyor. Yürek Çıkmazı Dizisi 17. bölüm full izleme linkine ve 18. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte detaylar...

Yürek Çıkmazı Dizisi 17. Bölüm TRT1 İzle TIKLAYINIZ!

Ekranların en çok izlenen yapımları arasındaki yerini kısa süre içerisinde almış olan Yürek Çıkmazı dizisi, yeni bölümleri ile TRT1 ekranlarındaki yerini almaya devam ediyor. Yürek Çıkmazı dizisinin yeni bölüm fragmanı ise, şimdiden sosyal medyanın gündemine oturmuş bulunuyor! Peki, Yürek Çıkmazı dizisi 17. son bölümde neler oldu? Yürek Çıkmazı dizisi 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylar…

Yürek Çıkmazı 17.Bölüm Özeti;

Ali Fuat'ın ipini pazara getiren Yılmaz, Halil'i ailesinin önünde küçük düşürür ve evden kovar. Herkes panik içinde. Babasına annesi için iyilik yapan Halil'in neden bir katille ilişkilendirildiğini kimse anlayamıyordu. Halil ise Ali Fuat ile birlikte bu evden ayrılarak tüm ailesiyle karşı karşıya gelir. Öte yandan Zeynep, Salkım Göreli'yi aramaya başlamış ve hakkında çok az bilgi edinmiştir. Ali Fuat ve Halil ile tanışmış, kalbindeki sorulara cevap arıyordu. Ancak kızının gözlerinin içine bakarak yatması gereken Ali Fuat'ın kalbi bu baskıya dayanamadı. Kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Zeynep gizlice kendini suçlarken Halil, Zeynep'e bu işin peşini bırakmasını söyler. O yaptı. Geçmiş kimseye hizmet etmez.

Aynı akşam telefonla aranan Yılmaz, zafer sevinciyle kendilerini tebrik etti. Banyoda yere yığılan Kader sesini duyuramadı ve son çare olarak Yılmaz'ı aradı. Yılmaz, telaşla Feride'nin yardımına gitti. Aniden ortaya çıkan bu kadın Feride'yi rahatsız etse de babası onu uyardığı için Birsen'e söyleyemedi. Ertesi gün Kader'i polikliniğe götürmek için Feride'nin arabasını kullanan Yılmaz bir kaza geçirir, ailedeki herkes Kader'in varlığından haberdardır. Halil Zeynep'in önünde sular durmadı. Zeynep'in kendisine hala güvenmediğini gören Halil, önemli bir şey yapmaya karar verir. Yılmaz da aynı kararı verdi. Baba ve oğul birbirlerini görmezden gelerek hayatlarında yeni bir sayfa açmak için bir şeyler yaparlar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.