Kraliçe 1.Bölüm Kesintisiz İzle! 22 Mart 2023 Kanal D Kraliçe İlk Bölüm HD Tek Parça Youtube İzle! Kraliçe 2.Bölüm Fragmanı!

Kanal D Ekranlarında 22 Mart Perşembe Günü 1.Bölümü İle İzleyici Karşısına Çıkan Kraliçe Dizisi Büyük Beğeni Topladı. Kraliçe Dizisinin Konusu Ne? Kraliçe Dizisi 1.Bölümde Neler Yaşandı? 2.Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Haberimizde Kraliçe Dizisi 1.Bölüm İzlenme Linki Haberimizde! İşte Detaylar...

Kraliçe Dizisi 1.Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ! 

Kraliçe dizisi Konusu;

Yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen Queen Sugar dizisinden uyarlanan yeni dizisi Kraliçe; babalarının ölümünün ardından birbirinden farklı hayatlar yaşayan 3 kardeşin yeniden birleşmesini konu alıyor. Bu üç kardeş, babalarının hayatını kaybetmesinin ardından bir araya gelmek durumunda kalır. Ve üç kardeşin hayat mücadelesi başlar.

Kraliçe 1.Bölüm Özeti;

Ülkenin en ünlü basketbolcularından Deniz ve Ateş mutlu bir evliliğe sahiptir. Bütün ülke basketbolcularla ilgili kötü haberlerle sarsılıyor. Sıradaki takım maçında ortaya çıkan videoda Deniz ve Ateş herkesin ağzında.

Eşi ve önde giden kızı görüntüde Deniz, oyunun ortasında oyuna gelerek Ateş'e saldırdı. Bu sırada Deniz'in Kefken'deki çiftliğinde yaşayan babası felç geçirerek ölür. Evliliği sarsılan ve babasını kaybeden Deniz, kardeşleri Zeynep ve Ali ile birlikte hayatını yeniden kurmak zorundadır.

Kraliçe Dizisi 1.Bölüm Youtube İzle

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.