Çöp Adam 15.Bölüm Full İzle! 29 Mart 2023 Star TV Çöp Adam Dizisi Son Bölümü HD Tek Parça Youtube İzle! Çöp Adam 16.Bölüm Fragmanı!

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Çöp Adam; sıra dışı bir şekilde karşılaşan, tehlikeli bir oyunun içine hapsolan Tamer ve Peri’nin sırlarla dolu hikayesini konu alıyor. 29 Mart Çarşamba Günü Star TV'de Yayınlanan Çöp Adam Dizisi 15.Bölümde Neler Yaşandı? 16.Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Çöp Adam Dizisi 15.Bölüm İzlenme Linki Haberimizde...

Çöp Adam Dizisi 15.Bölüm STAR TV İzle! TIKLAYINIZ.

Çöp Adam 15.Bölüm ÖZETİ! Son Bölümde Ne Oldu?

İpek'in gelişinden sonra yaşananlar, Peri ve Tamer arasında bir çatışmaya neden olur. Eve döndüklerinde onları başka bir tatsız sürpriz beklemektedir. Tamer'in kendisine karşı olduğunu düşünen Peri, öfkeyle ani ve düşüncesizce bir adım attı. Berrin, kendisi için sancılı bir döneme tanık olur ve onu teselli edebilecek tek kişiye döner.

Dilber, Yavuz ve Meryem'i barıştırmak için planlar yapar. Bülent, Dilber'den kurtulmak için çeşitli planlar yapar. Ertesi sabah Selim otelde gördükleri karşısında şaşkına dönerken Peri, kahvaltı masasında beklenmedik biriyle tanışır. Evde tansiyon yükselirken, ev sakinleri asıl tehlikenin kapıda olduğunun farkında değildir.

Çöp Adam Dizisi 16. Bölüm Fragman

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.