Kraliçe 2.Bölüm Kesintisiz İzle! 29 Mart 2023 Kanal D Kraliçe İlk Bölüm HD Tek Parça Youtube İzle! Kraliçe 3.Bölüm Fragmanı!

Kanal D Ekranlarında 29 Mart Perşembe Günü 2.Bölümü İle İzleyici Karşısına Çıkan Kraliçe Dizisi Büyük Beğeni Topladı. Kraliçe Dizisinin Konusu Ne? Kraliçe Dizisi 2.Bölümde Neler Yaşandı? 3.Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Haberimizde Kraliçe Dizisi 2.Bölüm İzlenme Linki Haberimizde! İşte Detaylar...

Kraliçe Dizisi 2.Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ! 

Kraliçe dizisi Konusu;

Yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen Queen Sugar dizisinden uyarlanan yeni dizisi Kraliçe; babalarının ölümünün ardından birbirinden farklı hayatlar yaşayan 3 kardeşin yeniden birleşmesini konu alıyor. Bu üç kardeş, babalarının hayatını kaybetmesinin ardından bir araya gelmek durumunda kalır. Ve üç kardeşin hayat mücadelesi başlar.

Kraliçe 2.Bölüm Özeti;

Ülkenin en ünlü basketbolcularından biri olan Ateş'in adı büyük bir skandala karışınca eşi Deniz ile hayatı alt üst oldu. Tüm ülkenin konuştuğu bu trajik hikayenin destekçileri Ateş ve Deniz bu olayın şokunu atlatamamış olsalar da Deniz, İstanbul'a yakın bir sahil kasabası olan Kefken'de yaşayan babasını bir anda kaybeder. Çok sevdiği kocasını ve çok sevdiği babasını kaybeden Deniz, aralarında hâlâ anlaşmazlık bulunan ablası Zeynep ve abisi Ali'yi miras çiftliğine gitmeye zorlar. .

Babalarının cenazesi sırasında bir arada olan üç kardeş, daha ölmeden önce çiftlikte bir şeylerin ters gittiğini ve babasının başının ciddi bir belada olduğunu anladı. Kocası Ateş ve kızı Rüya ile olan "mükemmel" hayatını ve kocasına duyduğu büyük "aşk"ı kaybeden Deniz, baba evinde başka sorunlarla karşılaşır...

Kraliçe Dizisi 3.Bölüm Youtube İzle

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.