Ego Dizisi 7. Bölümü Full İzle! 2 Nisan Ego Dizisi Son Bölüm Youtube İzle! Ego Dizisi 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

FOX TV'nin "Ego" adlı dizi Pastel Film tarafından yapıldı ve Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk gibi ünlü oyuncuları başrolde bulunduruyor. Dizinin ilk BEŞ bölümü Youtube'da yayınlandı ve bu bölümler rekor izlenme sayılarına ulaştı. Ego Dizisi 7.Bölüm Full İzle! 2 Nisan Ego Dizisi Son Bölüm HD Kesintisiz Youtube İzle! Ego Dizisi 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ego Dizisi 7.Bölüm Full İzle!

EGO, Pastel Film imzasıyla 5 Şubat 2023'te ilk bölümü yayınlanan Türk televizyon dizisidir. Dram türündeki dizi, yönetmen Doğa Can Anafarta tarafından yönetilmiştir. Senaryo ise Erkan Birgören ve Tuna Görgün tarafından kaleme alınmıştır. Başrollerde Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen ve Rüya Helin Demirbulut gibi isimler yer almaktadır. EGO dizisi, 2014 yapımı Güney Kore dizisi olan Temptation'dan uyarlanarak ekranlara getirilmiştir.

Ego Dizisi 8.Bölüm Fragmanı


EGO DİZİSİ KONUSU NEDİR?

EGO dizisi, nişanlı çift Erhan ve Elif'in hayatını konu alır. İkili, evlenip mutlu bir yuva kurmayı hayal ederken, Erhan'ın trajik bir aldanışı sonucu büyük bir borç yükü altına girer. Bu borç, çiftin hayatını ve psikolojisini altüst eder. İmkansız gibi görünen bu borcu ödemek zorunda olan Erhan ve Elif, bu süreçte zorlu anlar yaşarlar.

Erhan'ın patronu Sibel (Melisa Aslı Pamuk) ise, çiftin hayatını sonsuza dek değiştirecek bir teklifte bulunur. Bu teklif, çiftin hayatında dönüm noktası olacaktır.

EGO dizisi, gerçek bir hikayeden uyarlanmamış olup kurgusal bir hikayeye dayanmaktadır. FOX TV'de yayınlanan dizi, başrollerinde Alperen Duymaz (Erhan), Rüya Helin Demirbulut (Elif), Melisa Aslı Pamuk (Sibel) ve Ahmet Kayakesen'in yer aldığı bir yapımdır. Dizi karakterlerinin adları ise şu şekildedir:

Erhan (Alperen Duymaz)

Elif (Rüya Helin Demirbulut)

Sibel (Melisa Aslı Pamuk)

Ahmet Kayakesen (karakter adı bilinmiyor)

EGO DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Elif'in Tuncay'dan bir çocuk beklediğini duyan Erhan hayal kırıklığına uğrar. Sibel'e gider ve hırsı Elif'e olan düşkünlüğüdür. Erhan'ın ne demek istediğini anlayan Sibel, ona hiç beklemediği bir cevap verdi. Erhan, evliliğin ayarlanma şekliyle ilgili hissettiklerine kızgın ve hayal kırıklığına uğramıştır.

Sibel, Erhan ve Elif'in ilişkisinin kötüye gitmesinden mutludur. Elif'i düğününe davet ettiğinde başına geleceklerden habersizdir. Elif (Rüya Helin Demirbulut) ve Erhan (Alperen Duymaz) birbirlerini çok seven nişanlı bir çifttir, hayattaki en büyük umutları evlenip mutlu bir yuva kurmaktır. Erhan'ın aldatmacası hayatlarının rutinini bozar ve Erhan'ın ödemesi gereken ağır bir borcu vardır.

Erhan'ın iş seyahati sırasında aldıkları bu bilgi sayesinde hayatları ve davranışları değişecektir. Ödenmesi neredeyse imkânsız olan borç hayatlarını hiçliğe çevirmiş olsa da Erhan'ın patronu Sibel'in (Melisa Aslı Pamuk) hediyesi hayatlarını sonsuza dek değiştirecektir...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.