Yürek Çıkmazı 18.Bölüm Full İzle! 4 Nisan TRT 1 Yürek Çıkmazı Son Bölüm HD Tek Parça Youtube İzle! Yürek Çıkmazı 19. Bölüm Fragmanı İzle!

Yürek Çıkmazı Dizisi yeni bölümü ile TRT1 ekranlarında salı günleri oluyor. Yürek Çıkmazı Dizisi 18. bölüm full izleme linkine ve 19. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte detaylar...

Yürek Çıkmazı Dizisi 18. Bölüm TRT1 İzle TIKLAYINIZ!

Ekranların en çok izlenen yapımları arasındaki yerini kısa süre içerisinde almış olan Yürek Çıkmazı dizisi, yeni bölümleri ile TRT1 ekranlarındaki yerini almaya devam ediyor. Yürek Çıkmazı dizisinin yeni bölüm fragmanı ise, şimdiden sosyal medyanın gündemine oturmuş bulunuyor! Peki, Yürek Çıkmazı dizisi 18. son bölümde neler oldu? Yürek Çıkmazı dizisi 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylar…

Yürek Çıkmazı 17.Bölüm Özeti;

Kader'in kahve içip sohbet etmek için gittiği evinden adeta kovulan Yılmaz'a, kendisine göre büyük bir haksızlık yapıldı. Serbest kalmasına rağmen kendisini Kader'e anlatamadı. Kader ilk başta iddialı olsa da Kader'in gelişi onu daha çok yakmaya başladı. Evdekileri Yılmaz'ın baskısından kurtarmak isteyen Seray, yeniden barışabilmeleri için dedesine yol gösterir. Yılmaz, Kader'in kapısını tekrar çalar ve dışarı çıkması için bir şans daha ister.

Halil de babası gibi çok sevdiği kadını eve bırakmıştır. Zeynep sevdiği adamın yaptığı haksızlığı inkar edemez ve evden ayrılır. Geceyi ofisinde çalışarak geçirir. Grubun bebeği bulma zamanı neredeyse geldi. Caner araştırmasını hazırlarken Zeynep de farkında olmadan kendi gerçekliğinde adım adım ilerler. Halil ise Ali Fuat'ın mesajıyla uyanmıştır. Ali Fuat, bir süre yanında olmayacağını söyleyerek Zeynep'i Halil'e teslim eder. Halil bu ayrılışı kısa sürede anlamasa da acı haber onu sarstı.

Yürek Çıkmazı 19.Bölüm Fragmanı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.