Çöp Adam 16.Bölüm Full İzle! 5 Nisan 2023 Star TV Çöp Adam Dizisi Son Bölümü HD Tek Parça Youtube İzle! Çöp Adam 17.Bölüm Fragmanı!

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Çöp Adam; sıra dışı bir şekilde karşılaşan, tehlikeli bir oyunun içine hapsolan Tamer ve Peri’nin sırlarla dolu hikayesini konu alıyor. 5 Nisan Çarşamba Günü Star TV'de Yayınlanan Çöp Adam Dizisi 16.Bölümde Neler Yaşandı? 17.Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Çöp Adam Dizisi 16.Bölüm İzlenme Linki Haberimizde...

Çöp Adam Dizisi 16.Bölüm STAR TV İzle! TIKLAYINIZ.

Çöp Adam 16.Bölüm ÖZETİ! Son Bölümde Ne Oldu?

Peri'nin annesinin gelmesiyle başlayan kriz, hastanede ve Süleyman'a yapılan saldırıda son bulur. Peri ve Tamer ve diğerleri, annesinin evde olduğunu düşünmeden hastaneye giderler. Bu sırada İpek, Aysel'in sırrını evde Bülent Peri'ye açıklar. Selim, Ahu'yu Cenk'in odasında yakalayınca Berrin, kardeşini kızdırmak için beklenmedik bir yalan uydurur. Tamer ve Peri, kaledeki çatışmayı halletmek için Seko'nun yanına gider.

Burada karşılaştıkları beklenmedik ziyaretçiler ve öğrendikleri bilgiler ikilinin arasında bir çatışmaya neden olur. Peri'nin akıl sağlığından endişe eden Tamer, sorusunun cevabını bulabildiği tek kişiye söyler ve kararını verir. Bu sırada Peri, Aysel'e kalede bir şeylerin ters gittiğini söyler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.