Aile Dizisi 7.Bölüm Full İzle! 18 Nisan 2023 Aile 7.Bölüm HD Tek Parça Youtube İzle! Aile 8.Bölüm Fragmanı İzle!

Show TV'de İlk Bölümü İle Ekranlara Gelen Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın Paylaştığı Aile Dizisi Büyük Beğeni Topladı. Aile Dizisi'nin Konusu nedir? Aile 6. Bölümde Neler Yaşandı? 8.Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Aile Dizisi 7.Bölüm İzlenme ve 8. Bölüm Fragman Linki Haberimizde!

Aile 7.Bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ

Aile Dizisi Konusu;

Sofra, Soykanlara 'Aile' olduklarını hatırlatan tek yerdir. Bütün ailenin yeniden bir araya geleceği gün Aslan, amcasının karanlık işlerden birini daha çözmek için İzmir uçağına biner. ."Devin ve Aslan, farklı nedenlerle İzmir'e seyahat etmektedirler, ancak ortak bir yara paylaşırlar; aileleri.

Aile 7.Bölüm Özet;

Bir masa tartışmasının ardından Aslan ve Devin'in evliliği ciddi bir soruna girer. Devin eşyalarını toplayıp evden çıkarken çift boşanmak üzereydi. Bu süreçte kendisine çalışmayı teklif eden Aslan, yurt dışına kumarhane satmak için bir şeyler yapar. Ancak bu onu iş adamı Serhat Koruzade ile karşı karşıya getirir. Öte yandan Hülya, Aslan'ın kararını onaylamaz. Koruzadeler ile ilişkisi kötüye gitmesin diye İbo'ya destek olur. Hülya, Yağmur'un Serhat ile olan ilişkisini de öğrenecektir.

Devin şu anda hastaneden izinli durumda. Bu durum en çok Cihan'ı etkilese de; Partiye kaldığı yerden devam etmek isteyen Cihan, her yolu deneyecektir. Aslan ve Devin beklenmedik bir olay nedeniyle haftalar sonra karşılaşsalar da onları barıştırmak için hiçbir şey yapmazlar. Ancak o gece, birbirlerine olan hisleri nedeniyle ilişkileri yeniden sınanacaktır. Serhat, cinayetinin tek tanığı olan Yağmur'un peşine İzmir'de başladı. Ati'nin yardımıyla Yağmur'un ev adresini bulur. Şimdi Yağmur'u büyük bir mücadele beklemektedir. Öte yandan Yağmur'un eski lideri hakkında ihtiyaç duyduğu kanıtı elde eden Hülya'nın gerçekleri ortaya çıkarması Aslan ve Devin başta olmak üzere tüm aileyi yeni bir tehlikeye atacaktır.

Aile 8.Bölüm Fragman

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.