Çöp Adam 17.Bölüm Full İzle! 19 Nisan 2023 Star TV Çöp Adam Dizisi Son Bölümü HD Tek Parça Youtube İzle! Çöp Adam 18.Bölüm Fragmanı!

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Çöp Adam; sıra dışı bir şekilde karşılaşan, tehlikeli bir oyunun içine hapsolan Tamer ve Peri’nin sırlarla dolu hikayesini konu alıyor. 5 Nisan Çarşamba Günü Star TV'de Yayınlanan Çöp Adam Dizisi 17.Bölümde Neler Yaşandı? 18.Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Çöp Adam Dizisi 17.Bölüm İzlenme Linki Haberimizde...

Çöp Adam Dizisi 17.Bölüm STAR TV İzle! TIKLAYINIZ.

Çöp Adam 17.Bölüm ÖZETİ! Son Bölümde Ne Oldu?

Tamer ise evde sorunu çözerken Peri'yi kendisi için önemli biriyle tanışmaya ikna eder. Meryem, Peri'nin anlattıklarının etkisiyle büyük bir değişim için adımlar atar. Funda'nın Meryem'e yaptığı mesaj, evlerden birinin tahliye edilmesiyle sonuçlandı. Berrin daha sonra ev işlerini düzeltmeye karar verdi ve Seko'nun desteğiyle bir ev satın aldı. Tamer bunu öğrenince Berrin'i çok kızdıracak ve motive edecek bir şey yapar.
Ahu, Selim'le barıştığı için mutlu olsa da ortaya çıkan gerçek her şeyi değiştirir.

Bu sırada Arjantinli şirketle yaptıkları büyük bir sözleşmeyi Tamer şirketle olan toplantısını kaybettiği için kaybederler. Arjantinlilerle bir akşam yemeği ayarlar ama işler planladığı gibi gitmez. Tamer'in daha önce görmediğimiz bir yanını ortaya koyması beklenen ziyaretçi ve ajanın eylemleri ve yaşananlar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.