Tetikçinin Oğlu 3.Bölüm İzle Full! 25 Nisan 2023 Tetikçinin Oğlu 3.Bölüm HD Kesintisiz Youtube İzle! Tetikçinin Oğlu 4.Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Tetikçinin Oğlu Dizisi Salı günleri Fox TV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Tetikçinin Oğlu 3.bölüm izleme linkine ve 4.bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte detaylar...

Tetikçinin Oğlu 3.Bölüm Fox TV Full İzle! TIKLAYINIZ

Tetikçinin Oğlu Dizisi Konusu Nedir? 

Tetikçinin Oğlu dizisinin konusu, iki yakın dost olan Korkmaz ( Timuçin Esen) ve İskender ( Şevket Çoruh) arasındaki ilişkiye ve yaşanan dramatik olaylara odaklanır. İskender'in oğlu, bir kaza sonucu hayatını kaybeder ve suçlu olarak Korkmaz'ın 22 yıl önce kaybettiği ve sürekli aradığı oğlu Metin (Genco Özak) gösterilir.

Bu durum, iki eski dostun karşı karşıya gelmesine yol açar. İskender, ölen oğlunun intikamını almak isterken, Korkmaz ise oğlu Metin'in hayatını korumak için mücadele eder. Dizi, bu iki dostun yaşadığı çatışmaları ve etrafındaki karakterlerin hikayelerini anlatır.

Tetikçinin Oğlu 3.Bölüm Özeti: 

İskender ve Korkmaz kırk yıldır yakın arkadaşlardır. Korkmaz, İskender'i kiralamaktan çekinmez ve yıllardır onun suikastçısıdır. Öte yandan, Alexander işini bu sayede büyüttü ve rakipleri tarafından korkulan biri haline geldi.

Zamanı geldiğinde her şeyi devralacak olan oğlu Yiğit, babasının gözüne girmek için bir iş kurar ama işler umduğu gibi gitmez. Üç kartla yaşayan ve sadece bir gün yaşayan Metin, o akşam yanındaydı. Yiğit bu olaylar yüzünden can çekişirken, Metin büyük bir belanın içine girmiştir. Oğlunun ölümüyle bunalan İskender, Korkmaz'dan oğlunun katilini bulmasını ister. Bir süre sonra amacına ulaşmaya çalışan Korkmaz, sonunda büyük gerçekle yüzleşecektir.

Tetikçinin Oğlu 4.Bölüm Fragmanı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.