Yürek Çıkmazı 21.Bölüm Full İzle! 25 Nisan TRT 1 Yürek Çıkmazı Son Bölüm HD Tek Parça Youtube İzle! Yürek Çıkmazı 22. Bölüm Fragmanı İzle!

Yürek Çıkmazı Dizisi yeni bölümü ile TRT1 ekranlarında salı günleri oluyor. Yürek Çıkmazı Dizisi 21. bölüm full izleme linkine ve 22. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte detaylar...

Yürek Çıkmazı Dizisi 21. Bölüm TRT1 İzle TIKLAYINIZ!

Ekranların en çok izlenen yapımları arasındaki yerini kısa süre içerisinde almış olan Yürek Çıkmazı dizisi, yeni bölümleri ile TRT1 ekranlarındaki yerini almaya devam ediyor. Yürek Çıkmazı dizisinin yeni bölüm fragmanı ise, şimdiden sosyal medyanın gündemine oturmuş bulunuyor! Peki, Yürek Çıkmazı dizisi 21. son bölümde neler oldu? Yürek Çıkmazı dizisi 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylar…

Yürek Çıkmazı 21.Bölüm Özeti;

Yılmaz'ın yarattığı kafa karışıklığından yararlanan Cem, Ali Fuat'ın cinayet olduğunu itiraf ettiğini söyleyerek yalan söylemeye devam etti. "Anneni baban öldürdü, söyleyemeyiz kızım" cümlesi yalan oldu. Zeynep'i hayal kırıklığına uğratma diye. Ama ne olursa olsun Zeynep, Halil'le konuşana kadar kimseye, ailesine bile inanmayacaktır. Halil, Cem'in zekice bir yalanı yüzünden Zeynep'in Ali Fuat'tan şüphe duymasını istemez. Halil, Zeynep'e Yılmaz ve Cem'in haklı olduğunu söyleyerek tüm dengeleri alt üst edecek bir karar verir. Zeynep, Halil'in büyük aşkına inanmak bile istemez. Hatta Halil, çok sevdiği Zeynep'i ondan mutlu bir şekilde ayırmıştır. Çünkü Ali Fuat'ın bir süredir düşündüğü ama bir türlü cesaret edemediği tehlikeli bir işi yaparak ilk arzusunu yerine getirecektir.

Tanıdığı en iyi baba olan Ali Fuat'ın bir katil olmadığını kanıtlayacaktır. Yılmaz'ın ve özellikle Cem'in söylediği yalanlar ve iftiralar, planlarına adeta kusursuz bir şekilde uyuyordu. Halil, sevdikleri kız o olsa da bunu nasıl yaparsın dese de başta Zeynep'ten gerçeği gün gelene kadar saklayacaktır. Ali Fuat'ın temiz olmadığına dair delili olduğu için Sefer Göreli'ye gidecektir. Göreli'nin ailesi, Ali Fuat'ın bir kızı olduğunu asla öğrenemeyecek. Tek aşkı Zeynep'in onu incitmemesi için gerçeği ondan saklaması çok önemliydi.

Yürek Çıkmazı 22.Bölüm Fragmanı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.