Çöp Adam 18.Bölüm Full İzle! 26 Nisan 2023 Star TV Çöp Adam Dizisi Son Bölümü HD Tek Parça Youtube İzle! Çöp Adam 19.Bölüm Fragmanı!

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Çöp Adam; sıra dışı bir şekilde karşılaşan, tehlikeli bir oyunun içine hapsolan Tamer ve Peri’nin sırlarla dolu hikayesini konu alıyor. 26 Nisan Çarşamba Günü Star TV'de Yayınlanan Çöp Adam Dizisi 18.Bölümde Neler Yaşandı? 19.Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Çöp Adam Dizisi 18.Bölüm İzlenme Linki Haberimizde...

Çöp Adam Dizisi 18.Bölüm STAR TV İzle! TIKLAYINIZ.

Çöp Adam 18.Bölüm ÖZETİ! Son Bölümde Ne Oldu?

Olay sona erdiğinde Tamer, Peri başta olmak üzere herkesi şaşırtacak bir gezi yapar. Otelde herkes çocuk arıyor. Tamer ve Peri çocukların kayıp olduğunu duyunca Berrin'e giderler. Tüm bu karmaşanın üzerine Berrin ve Ahu da otelden atılmanın şokunu yaşar. Ertesi gün İpek, Tamer ile görüşmek için ofise gider. Bunu öğrenen Peri, annesinin yerini bulmaya başlamış ve bu kez kontrolünü o kadar kaybetmiştir ki, bu insanları iyice sinirlendirmiştir. Bu ruh hali içinde annesiyle buluşmaya gittiğinde kötü bir sürprizle karşılaştı. Peri artık kendine kızmıştır ve Tamer'den onu durdurmasını ister. Sunduğu çözüm Tamer'i çaresiz bırakır.

Çöp Adam 19.Bölüm Fragmanı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.