Aile Dizisi 9.Bölüm Full İzle! 1 Mayıs 2023 Aile 8.Bölüm HD Tek Parça Youtube İzle! Aile 10.Bölüm Fragmanı İzle!

Show TV'de İlk Bölümü İle Ekranlara Gelen Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın Paylaştığı Aile Dizisi Büyük Beğeni Topladı. Aile Dizisi'nin Konusu nedir? Aile 9. Bölümde Neler Yaşandı? 10.Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Aile Dizisi 9.Bölüm İzlenme ve 10. Bölüm Fragman Linki Haberimizde!

Aile 9.Bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ

Aile Dizisi Konusu;

Sofra, Soykanlara 'Aile' olduklarını hatırlatan tek yerdir. Bütün ailenin yeniden bir araya geleceği gün Aslan, amcasının karanlık işlerden birini daha çözmek için İzmir uçağına biner. ."Devin ve Aslan, farklı nedenlerle İzmir'e seyahat etmektedirler, ancak ortak bir yara paylaşırlar; aileleri.

Aile 9.Bölüm Özet;

Aslan ve Devin, öğrendikleri gerçekle daha yüzleşemeden; Sonunda telefonu kullanarak hastaneye gelirler. Yağmur'un tedavisi devam ederken; Hülya, bunu kendisine Serhat Koruzade'nin yaptığını öğrenince ailesini korumak için harekete geçti. Aslan; Serhat hakkında daha fazla şey öğrenilmeden önce tüm kanıtlar yok edilmelidir. Hülya, Cihan'ı bu konuda kendisine yardım etmesi için zorlar.

Bir hafta sonra Aslan, Yağmur'u yaralayanın Serhat olduğunu öğrendi. İşler artık dayanılmaz bir duruma girmiştir. "Suistimali görmezden gelmek, mazlumlara ihanet etmektir." Öğretileri içinde büyüyen Aslan için Serhat'ın cezası belli oldu. Ancak Devin ve Hülya, Aslan'la kendi gerçekleri arasında yüzleşecektir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.