Çöp Adam 19.Bölüm Full İzle! 3 Mayıs 2023 Star TV Çöp Adam Dizisi Son Bölümü HD Tek Parça Youtube İzle! Çöp Adam 20.Bölüm Fragmanı!

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Çöp Adam; sıra dışı bir şekilde karşılaşan, tehlikeli bir oyunun içine hapsolan Tamer ve Peri’nin sırlarla dolu hikayesini konu alıyor. 3 Mayıs Çarşamba Günü Star TV'de Yayınlanan Çöp Adam Dizisi 19.Bölümde Neler Yaşandı? 20.Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Çöp Adam Dizisi 19.Bölüm İzlenme Linki Haberimizde...

Çöp Adam Dizisi 19.Bölüm STAR TV İzle! TIKLAYINIZ.

Çöp Adam 19.Bölüm ÖZETİ! Son Bölümde Ne Oldu?

Tamer, Peri'yi bulmak için uğraşırken Türkan, Peri Hanım'ın telefonuna nefes alıyor, karşılığında Türkan Hanım'a en kötü çocukluk anılarını paylaşıyor ve onu iyileştirmek için ilk adımı atıyor. Tamer ve Peri, Türkan Hanım'dan umutla ayrılıp konağa döndüklerinde tatsız bir sürprizle karşılaşırlar.

Polisin Peri'yi almasına engel olamayan Tamer, Meryem'i şikayetlerinden vazgeçmeye, Berrin'i ikna etmeye ikna etse de Meryem kabul etmez. Tamer sadece elindeki kaynakları kullanır. Ortalık sakinleşince Meryem ve Yavuz yemeğe gittiler.

Çöp Adam 20.Bölüm Fragmanı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.