Al Sancak 13.Bölüm Kesintisiz Full İzle! 4 Mayıs 2023 Alsancak Son Bölüm Bölüm HD Kesintisiz Youtube İzle! Al Sancak Dizisi 14.Bölüm Fragmanı!

19 Ocak 'ta İlk bölümü ile TRT Ekranlarında yayınlanan Al Sancak Dizisi izleyicilerden büyük beğeni topladı. Başrollerde Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan'ın Olduğu Dizi nefes kesen sahneleri ile izleyicileri ekrana kilitledi! Yıldıza Hilal, Bayrağa Kan, Toprağa Can veren Gizli Kahramanlarımızın hikayesini anlatan Al Sancak Dizisi 13.Bölüm İzlenme ve 14.Bölüm Fragman linki Haberimizde...

Al Sancak 13.Bölüm TRT1 izle! TIKLAYINIZ

Türk Silahlı Kuvvetlerinin dünyadaki kaos ve terör örgütleriyle mücadeledeki başarılarını anlatan "Alsancak", Enerji zengini bölgelerin terörist grupların kontrolüne geçmesinin ardından hem yurt içinde hem de yurt dışında hedefli operasyonlar gerçekleştiren özel kuvvetler bünyesinde elit timlerin oluşumunu ve ülkeleri güvenlik politikalarını yeniden gözden geçirmeye zorlamasını anlatıyor.

Al Sancak 13.Bölüm ÖZETİ! Son Bölümde Ne Oldu?

Sacit Paşa'nın kararıyla çalışma nazırı olduğu dönemde cezaevinde yaşayan Nadia, bu dönemde Ali ile görüşemez. 44 gün sonra özgürlüğüne kavuşan Nadia'yı yeni hayatında neler beklemektedir? 44 gün sonra evlat edinilen Nadia ve Ali'yi neler bekliyor?

İstihbarat görevlisi Emre, görev yaptıkları sırada kaçırılarak hapse atıldı. Pençe Grubu, Emre'yi kurtarmak için başka bir diyarda operasyon düzenler. Örgütün ana kampına saldıran Pençe timini nasıl bir sürpriz beklemektedir?

Al Sancak 14.Bölüm Fragmanı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.