Safir dizisinin fragmanı olay yarattı: Heyecan, aşk ne ararsan var… Safir’in çekildiği yer neresi?

ATV ekranlarında yayımlanmaya başlayacak Safir dizisinin fragmanı yayımlandı. Dizinin fragmanı oldukça beğenildi. Dizinin çekildiği yer merak konusu oldu. İşte detaylar…

Yeni sezonda farklı kanallarda pek çok dizi ekrana gelecek. Dizi sayısının fazla olması sayesinde herkes, kendi zevkine uygun bir yapım izleyebilir. Yeni sezona iddialı yapımlarla giren kanallardan biri de ATV oldu. ATV, eski ve yeni yapımlarla izleyicilere güzel bir sezon yaşatacak. Kanalda ekrana gelen dizilerden birinin de Safir olduğu açıklandı. Safir dizisinin başrolünde Özge Yağız ve İlhan Şen yer alıyor.

Safir dizisinin fragmanı yayımlandı. Fragmanı izleyen kişiler, dizinin nerede çekildiğini merak etmeye başladı. Dizinin konusu da pek çok kişi tarafından araştırılıyor.

SAFİR DİZİSİNİN ÇEKİLDİĞİ YER

Safir dizisinin fragmanında yer alan görüntülerden sonra dizinin nerede çekildiği merak edilmeye başlandı. Dizi, Nevşehir’in Ürgüp ve Kapadokya bölgesinde çekiliyor. Dizinin heyecanlı anlarının yanı sıra arka plandaki güzel görüntüler de dikkat çekiyor.

Dizide Ürgüp’te bulunan konakların güzelliği büyülüyor. Kapadokya’nın güzellikleri de izleyenlerin beğenisini topladı. Ürgüp’te çekilen dizinin reyting yarışında elde edeceği başarının yüksek olacağı tahmin ediliyor.

SAFİR DİZİSİNİN KONUSU

Safir dizisinin başrollerinde İlhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül yer alıyor. Dizide Gülsoy ailesinin hikâyesi anlatılıyor.

Ailede yaşanan ihtiras, tutku dolu olaylar, izleyicileri oldukça heyecanlandıracak. İntikam duygusuyla yapılan hareketler ve zorbalıklar da seyircileri etkileyecek.

SAFİR DİZİSİ OYUNCULARI

Safir dizisinin yapımcılığını NTC Medya üstlendi. Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp yapımcı olarak diziyi ekranlara getirecek. Dizi, geleneksel bir ailenin yaşadıklarını ele alacak. Safir dizisi oyuncuları arasında şu isimler yer alıyor:

- İlhan Şen

- Özge Yağız

- Burak Berkay Akgül

- İpek Tuzcuoğlu

- Erkan Bektaş

- Müfit Kayacan

- Nur Yazar

- Can Bartu Arslan

- Gizem Sevim

- Münir Can Cindoruk

- Serdar Bordanacı

- Sevda Baş

- Selin Işık

- Efe Taşdelen

- Serkan Taştemur

- Can Remzi Ergen

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.