Atatürk filminden fragman yayınlandı! Atatürk filmin konusu ve oyuncuları kimdir? Atatürk filmin Fragmanı İzle....

Dev prodüksiyonlu ‘Atatürk’ten yeni bir teaser tanıtım yayınlandı. Başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli’nin Mustafa Kemal Atatürk’e hayat verdiği yapım FOX ekranlarında yayınlanacak TV özel yayınıyla Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları kapsamında 29 Ekim’de seyircisiyle buluşacak. Cumhuriyetin 100. Yılında Yayınlanacak Merakla Beklenen Yapım 'Atatürk'ün Yeni Tanıtımı Yayınlandı!

Dev prodüksiyonlu ‘Atatürk’ten yeni bir teaser tanıtım yayınlandı. Başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli’nin Mustafa Kemal Atatürk’e hayat verdiği yapım FOX ekranlarında yayınlanacak TV özel yayınıyla Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları kapsamında 29 Ekim’de seyircisiyle buluşacak.

‘Atatürk’ için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Aras Bulut İynemli’nin Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandırdığı yapımdan dikkat çekici yeni bir tanıtım yayınlandı. Yapımdan yeni sahnelerin paylaşıldığı bu tanıtımda, Atatürk’ün çocukluğundan milli mücadele ateşinin yakılmasına giden süreçte yaşadığı önemli anlar gözler önüne seriliyor.

Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu ve iki film olarak televizyonda ve sinemalarda yayınlanacak ‘Atatürk’ün yapımını Lanistar Medya, yapımcılığını ise Saner Ayar ve Hakan Karamahmutoğlu üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Aras Bulut İynemli’nin yanı sıra Songül Öden, Mehmet Günsür, Sarp Akkaya, Esra Bilgiç gibi değerli isimler yer alıyor.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda FOX ekranlarında TV’ye özel yayınının hemen ardından iki film olarak 3 Kasım’da ve 5 Ocak’ta sinemalarda vizyona girecek yapım, 2024 yazında bu kez her iki filmiyle FOX ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner ‘Atatürk’le ilgili olarak; “Gurur duyduğumuz Atatürk içeriğimizi Cumhuriyetimizin 100. yılında izleyicilerimiz ile buluşturacağımız için çok mutluyuz. Global içerik stratejimizde yapılan değişiklikler sonucunda Atatürk’ü iki film olarak yayınlamayı planladığımızı ve yeni yayın planı ile beraber içeriğimizi daha da geniş kitlelere ulaştıracağımızı duyurmuştuk. Bugün de filmimizin yeni tanıtımını sizlerle buluşturduk. Bu tanıtımla beraber ne kadar gurur duyulacak bir işe imza attığımızı siz de göreceksiniz” dedi.

‘Atatürk’ün yayın takvimi şöyle:

29 Ekim 2023, TV özel yayını, FOX

3 Kasım 2023, ATATÜRK - 1. Film, Sinemalarda

5 Ocak 2024, ATATÜRK - 2. Film, Sinemalarda

Yaz 2024, Her iki film FOX ekranlarında

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.