Kader Bağları dizisi ne zaman başlıyor? Kader Bağları dizisi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Kader Bağları hangi kanalda, saat kaçta?

FOX’un merakla beklenen yeni dizisi Kader Bağları’nın ilk tanıtımı yayınlandı. Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan’ın görüldüğü tanıtım, sosyal medyada kısa süre içinde yaklaşık 2 milyon kişi tarafından izlendi. İki ayrı hayattan gelen Sevda ve Kerem'in aşk hikayesini anlatan bu dizi, izleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkaracak gibi görünüyor. Sevda karakterine Ayça Ayşin Turan, Kerem karakterine ise Serkan Çayoğlu hayat veriyor.

Yapımını Süreç Film, yapımcılığını İnci Gündoğdu ve İsmail Gündoğdu’nun üstlendiği Kader Bağları; yolları bir üzüm bağında kesişen iki gencin tutkulu, delidolu sevdalarının öyküsünü; iki ayrı dünyanın insanı Sevda (Ayça Ayşin Turan) ve Kerem’in (Serkan Çayoğlu) aşk ve mücadele sınavını konu alıyor.

"Kader Bağları", FOX ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. İki ayrı hayattan gelen Sevda ve Kerem'in aşk hikayesini anlatan bu dizi, izleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkaracak gibi görünüyor. Sevda karakterine Ayça Ayşin Turan, Kerem karakterine ise Serkan Çayoğlu hayat veriyor. İkili, yolları bir üzüm bağında kesişen genç bir çiftin duygusal dalgalanmalarını ve onların bu sevdayla verdiği mücadeleyi beyaz perdeye taşıyacak.

Oyuncu kadrosunda, “Aşk Kaderi Yenmektir” mottosuyla yola çıkılan dizide ayrıca Arzu Gamze Kılınç, Alptekin Serdengeçti ,Nazlı Bulum, Sanem Babi, Mehmet Aykaç, Zeynep Köse, Tolga İskit, Aslı İçözü, Betül Çobanoğlu, Yusuf Akgün gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Geniş oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle "Kader Bağları", kısa süre içinde televizyon severlerin ilgisini çekecek gibi görünüyor.

Birçok televizyon dizisi, ilk bölümüyle izleyicinin ilgisini çeker ve sadık bir izleyici kitlesi edinir. "Kader Bağları"nın da bu başarılı diziler arasında yer almasını umut ediyoruz.

Yönetmen koltuğuna Benal Tairi’nin oturduğu dizinin senaryosunu ise Sema Ali Erol kaleme alıyor.

Kader Bağları, yakında FOX’ta.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.