Ömer Dizisinde Aşkın Sınırları Zorlanıyor! Ömer ve Gamze'nin Sevişme Sahnesi Gündem Oldu!

"Ömer"de, yeni bölüm fragmanında Ömer (Selahattin Paşalı) ve Gamze'nin (Gökçe Bahadır) berber dükkanındaki tutkulu anları büyük yankı uyandırdı. Ömer'in, "Ben yandım, içim küle döndü. En yakın zamanda boşanalım, bitsin bu iş"

Son günlerde ekranların en popüler dizisi olan "Ömer"de aşkın sınırları zorlanmaya devam ediyor. Diziye son olarak eklenen yeni bölüm fragmanında Ömer (Selahattin Paşalı) ve Gamze'nin (Gökçe Bahadır) sürpriz bir berber dükkanındaki sevişme sahnesi, hayranları şaşkına çevirdi.

Diziye kısa bir aranın ardından bomba gibi dönen "Ömer", yeniden izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başardı. 24. bölüm tanıtımında, Ömer ve Gamze arasındaki tutkulu anlar, izleyiciye unutulmaz dakikalar yaşatacak gibi görünüyor. Bu sahnenin ardından, Ömer'in Gamze'ye "Ben yandım, içim küle döndü. En yakın zamanda boşanalım, bitsin bu iş" sözleriyle büyük bir merak uyandırdı.

Ömer dizisi, Barış Falay, Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır gibi ünlü isimlerin başrollerini paylaştığı bir yapım olarak her hafta sürprizleriyle izleyiciyi şaşırtmayı başarıyor. Yeni bölümde neler yaşanacağı ise şimdiden büyük bir merak konusu oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.