Arka Sokaklar'da Heyacan Başlıyor! İşte Arka Sokaklar 15. Sezon Fragmanı

Arka Sokaklar yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun üstlendiği Kanal D'de yayınlanan efsane Türk yapımı polisiye televizyon dizisidir.

Arka Sokaklar 15. Sezon Fragmanı yayında! Türk televizyon tarihinin en uzun devam eden fenomen dizisi olan "Arka Sokaklar", 15. sezona yeni kadrosuyla merhaba diyor! İşte Arka Sokaklar 15. sezonuyla 18 Eylül Cuma 20.00'da başıyor! Arka Sokaklar 15. Sezon Fragmanı yayında!

Türk televizyon tarihinin en uzun devam eden sevilen dizisi olan "Arka Sokaklar", 15. sezona merhaba diyor! Kanal D’nin ekrana geldiği ilk günden bu yana büyük ilgiyle izlenen, güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile cuma akşamlarına damgasını vuran dizisi Arka Sokaklar’ın yeni sezon çekimleri başladı.

Arka sokaklar dizisinin yeni ekrana gelecek 557’nci bölüm çekimleri hızla devam ediyor.

Üç yeni oyuncu ile başlıyor...

Dizinin Başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu, Alp Korkmaz ve Ozan Çobanoğlu’nun paylaşıyor. Ancak  Arka Sokaklar dizisine oyuncu kadrosuna üç yeni isim katıldı.

Gizem Terzi, polis Sinem karakteri ile Perihan Ünlücan avukat Başak karakteri ile Hakan Uygun ise, uluslararası bir çetenin reisi olarak dizide izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Arka Sokaklar Oyuncu Kadrosu

Zafer Ergin (Rıza Baba ), Şevket Çoruh (Mesut ), Özgür Ozan (Hüsnü Çoban), Müge Boz (Ece), Can Nergiz (Onur), Alp Korkmaz (Ali), Beril Kayar (Deniz), Figen Evren (Suat), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Can Başak (Arif Müdür), Tunç Oğuz (Arda), Buse Varol (Yasemin), Yüsra Geyik (Zeliha), Manolya Aşık (Şule), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Kerimhan Duman (Tunç), Balım Gaye Bayrak (Ceren), Seda Kement (Feray), Esin Karakaya (Neriman), Tolga Yavuz (Dr.Eren), Efe Aydın (Fatih), Garip Kont

Arka Sokaklar Ne Zaman Başlıyor

Dizinin Yapımcılığını Erler Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un yazdığı Arka Sokaklar, 15. Sezonu ile 18 Eylül Cuma 20.00'da  Kanal D’de…

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.