Zümrüdüanka 11. Bölüm Full İzle Fox TV! 19 Eylül Zümrüdüanka Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Zümrüdüanka 11. Bölüm Full İzle, Zümrüdüanka son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Zümrüdüanka makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Zümrüdüanka 11. Bölümü izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Zümrüdüanka son bölüm…

Zümrüdüanka 11. Bölüm Full İzle YouTube

Fox TV ekranlarında yeni sezonu ile izleyicilerle buluşmaya devam eden Zümrüdüanka dizisinin yeni bölümü bu akşam izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Cumartesi akşamlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Zümrüdüanka dizisinin 11. yeni bölümüne ait fragmanların yayınlanması ise büyük ilgi gördü.

Yeni bölüm fragmanında Serhat’ın Zümrüt’ü ondan çalan kişinin peşine düşmesi heyecan dozunu bir hayli artırmıştır. Öte yandan Abbas ve Azimet ise Serhat için yaptıkları yeni planlarını devreye sokmalarının ardından gerilim iyice artacak. Zümrüdüanka 11. yeni bölümü 19 Eylül Cumartesi günü Fox TV ekranlarında hayranları ile buluşmaya hazırlanıyor.

Zümrüdüanka 11. Yeni Bölüm Fragmanı Yayında!

Başrollerinden Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın yer aldığı Fox TV sevilen dizisi Zümrüdüanka 11. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yeni bölüm fragmanlarının yayınlanmasının ardından kısa sürede birçok kişi tarafından izlenen yeni bölüm tanıtımları izleyicilerin büyük heyecan yaşamasına neden oldu.

Yeni bölüm fragmanlarının yayınlanmasının ardından Serhat’ın Zümrüt’ü kendisinden alan kişinin peşine düşmesinin ardından Abbas ve Azimet’in onun için yaptığı yeni planlarla karşı karşıya kalacağı görülüyor. Zümrüt’ün gözlerini açmasının ardından yanı başında Serhat’ı görmesinin ardından yeniden hayata dönmesi ise büyük heyecan yarattı. Zümrüt’ün acı gerçeklerle yüzleşmesinin ardından yaşanacak gerilim ise merakla bekleniyor.

Zümrüdüanka Son Bölümünde Neler Oldu?

Fox TV ekranlarında geçtiğimiz hafta 10. son yeni bölümü ile ekrana gelen Zümrüdüanka dizisinde yine gerilim dozu yüksek bir yeni bölüm heyecanı yaşandı. Her hafta cumartesi günü ekrana gelen dizinin son bölümünde Demirkan Konağında yeni bir dönem başlaması tüm dengeleri değiştirmiştir.

Serhat’ın bir yandan Zümrüt’ün yokluğuna alışmaya çalışması ve yeni hayatındaki zorluklarla tek başına mücadele etmeye çalışması onu bir hayli yoracaktır. Diğer yandan Serhat için yeni planlar yapan Azimet ve Abbas ise Serhat’ın hayatını tümünden değiştirecektir. Zümrüdüanka dizisinin merakla beklenen 11. yeni bölümü bu akşam Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.