Arıza Dizi 2. Bölüm Full İzle Show TV! 20 Eylül Arıza Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Arıza 2. Bölüm full izle, Arıza 2. Bölüm tek parça izle! Arıza dizisinin 2. Bölümünün detaylarını sizlerle paylaşırıyoruz. Arıza dizisi 2. Bölüm tek parça izle sayesinde de reklamsız tek parça izleyebilirsiniz. Tüm bunlara erişmek için makalemizin altında yer alan video ve linklere erişim gerçekleştirebilirsiniz. İşte yeni dizi Arıza 2. Bölümüne dair tüm detaylar…

Arıza Dizi 2. Bölüm Full İzle YouTube

Geçtiğimiz hafta Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan ilk bölümüyle büyük beğeni toplayan Arıza dizisinin merakla beklenen 2. yeni bölümü ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yeni bölüm fragmanın yayınlanan dizide Halide’nin Ali Rıza’ya verdiği söz dikkat çekti. Yayınlanan ilk bölümü ile büyük ilgi gören dizinin yeni bölümünde Ali Rıza’nın Halide’den başka güvenmekten başka çaresinin kalmaması üzerinde Halide’nin de ona söz vermesi tüm dengeleri derinden sarsacaktır. Öte yandan Ali Rıza’yı hafife alan Burak ise geçte olsa gerçeklerin farkına varacaktır.

Show TV’nin yeni sezon iddialı ve ses getiren yapımlarından biri olmayı kısa süre içinde başaran dizinin başrollerinde ise Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan yer alırken onlara; Ahmet Mümtaz Taylan, Levent Can, Yeşim Salkın, Murat Daltaban ve Dilara Aksüyek gibi pek çok başarılı isim eşlik ediyor.

Arıza 2. Yeni Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!

Arıza dizinin geçtiğimiz hafta ekrana gelen ilk bölümünün ardından heyecan dolu 2. yeni bölümünde neler yaşanacağı merak edilmeye başladı. Yeni bölüme ait ikinci fragmanın da gelmesinin ardından dizinin yeni bölümüne dair ipuçları ise heyecan yarattı.

Halide’nin, kendisine güvenmesi için Ali Rıza’ya söz vermesi ve onun yanında yer alacağını söylemesi dengeleri değiştirmiştir. Diğer yandan taksici olduğu için düşmanını küçümseyen Burak ise Ali Rıza’yı küçümsemesinin sonuçlarına katlanmak zorunda kalmasına neden olmuştur. Füsun’un ise Ali Rıza’ya sorduğu bir soru kafalarda soru işaretleri oluşmasına neden oldu.

Arıza Son Bölümünde Neler Oldu?

Taksicilik yaparak geçimini sağlayan Ali Rıza’nın evinde kız kardeşinin ertesi gün yapılacak düğünü için büyük bir telaş yaşanmaktadır. Öte yandan Nihan’ın ikizi Mert’de tezkeresini alıp yeniden ailesinin yanına dönmenin mutluluğunu yaşamaktır.

Diğer yandan 61’inci yaşını kutlayan Fuat Ersoylu ise verdiği görkemli davet ile güç gösterisinde bulunmuştur. Burada Ersoylu’nun oğlu Burak’ın Halide’ye evlenme teklif etmesinin ardından salonu terk eden Halide, Ali Rıza’nın taksisine binmiştir. Halide’yi rahatsız etmesi üzerine Burak’la arasında kavga çıkan Ali Rıza için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.