Doya Doya Moda 21 Eylül günün birincisi kim oldu? Doya Doya Moda 51. Bölüm Puan durumu

Doya Doya Moda 51. Bölüm Full İzle, Doya Doya Moda son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Doya Doya Moda makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Doya Doya Moda 51. Bölümü izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Doya Doya Moda son bölüm…

Doya Doya Moda 51. Bölüm Full İzle YouTube

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Doya Doya Moda hafta içi hergün saat 15.30 da sürpriz dolu konseptleri ile izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Eğlanceli saatler sunan gündüz kuşağı programı büyük beden kadınların moda konusundaki rekabetlerini izleyici ile buluşturuyor.

Büyük bedene sahip 7 tane kadının moda konusunda en iyi olduğunu jüriye kanıtlamaya çalıştığı Doya DOYA Moda programı izleyicileri bilgilendirirken eğlenceli dakikalar yaşatıyor. Seçkin jüri üyesinden en yüksek puanları almaya çalışan yarışmacıların rekabeti TV8 ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

Doya Doya Moda 21 Eylül Yarışmacıları

Doya Doya Moda programında yarışan 7 yarışmacı haftalara göre farklılık gösteriyor. Jürinin verdiği puanlara göre 1 kişi haftanın 1.si olurken, en düşük puanı alan yarışmacı ise eleniyor. 21 eylül haftasında Doya Doya Moda progmanında yarışacak isimler;

·         Birben

·         Özde

·         Nur

·         Rümeysa

·         Sabiha

·         Rabia

·         Zeynep

Yarışmacıların puan durumlarının nasıl olacağı ise şimdilik merak konusu. 21eylül programının sürpriz konseptinde en başarılı kombini yapan ve jüriden en yüksek puanı alan yarışmacı haftanın 1.si olmak için bir adım öne geçecek.

21 Eyül'de Jüriden En Yüksek Puanı Kim Alacak?

21-25 eylül haftasında Doya Doya Moda programında yarışacak kişiler jüri üyelerine en iyi olduklarını ispat etmeye çalışacak. Kemal Doğulu, Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu ve Uğurkan Erez'in jüri koltuğunda oturduğu programda 21 eylül pazartesi programında en yüksek puanı alacak yarışması merak ediliyor. Profesyonel jüri ekibinin yarışmacıları eleştirileri ile bir yandan zorlarken bir yandan da geliştirdiği yarışmada izleyici de moda dünyasını öğreniyor.

Jüri belirlenen konsepte en uygun ve en iddialı kombini hazırlamaya çalışan yarışmacıları eleştirip puanlarken, yarışmacılar en yüksek puanlar için rekabet edecek. Haftanın ilk programında en yüksek puanı alan yarışmacı finale giden yolda 1 adım öne geçecek.

Doya Doya Moda programı gündüz kuşağı programları içinde düzenli takip edilen ve sevilen bir program olup, hafta içi hergün 15.30'da TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. 21 Eylül puanlaması açıklandıktan sonra haber sitemizden ulaşmanız mümkün.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.