Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 21 Eylül 2020 Cuma ATV Canlı izle!

Esra Erol 21 Eylül 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 21 Eylül 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 21 Eylül son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 21 Eylül 2020 Canlı İzle

Türkiye'nin en güvenilir isimlerinden olan Esra Erol reality programı ile hergün ikindi kuşağında ATV ekranlarında. Kayıpları bulma, ailerleri birleştirme ve daha birçok sorunu güçlü ekibiyle çözen Esra Erol bugünde 14.20 itibariyle ATV keranlarında seyircisi ile buluşuyor. Birbirinden farklı gündemlerle izleyici karşısına geçen sunucu, ikindi kuşağının sevilen programınında birçok ailenin yardımına koşmaya devam ediyor.

Reality programı yapan sunucu izleyicisi ile buluştuğu saatlerde birden fazla gündemi ele alıyor. Birçok ailevi probleme çözüm getiren, ülkedeki sorunları milyonlarla buluşturan program izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Esra Erol'dan Selime'ye Güzel Haber

Geçen haftanın son yayınında evden kaçan kocasını aramaya gelen Selime'nin üzücü hikayesini ekranlara taşıyan Esra Erol, bu haftanın ilk yayınında güzel gelişmelerle seyircinin karşısına geçiyor. Gözünden ameliyat olması gereken çocuğu ile mücadele veren Selime'nin evden kaçan kocasını aramak için katıldığı reality programda bugün güzel gelişmeler yaşanacak. Esra Erol Selime'nin çocuğunun ameliyat masraflarını karşılaması izleyicileri sevindirirken, Selime 4 yıldır kayıp kocası ile yüzleşecek.

Selime'nin üzücü hikayesini ekranlara taşıyan programda kocasıyla yapacağı yüzleşme büyük merakla bekleniyor. İkindi kuşağında kocasıyla yıllar sonra canlı yayında yüzleşecek olan Selime'nin tepkisi tüm Türkiye tarafından merak ediliyor. Selime'nin yıllar önce kaçan kocasını bulan Esra Erol büyük yüzleşme ile milyonları ekrana kilitleyecek.

Birden Fazla Gündemle ATV'de

ATV ekranlarının ilgiyle takip edilen programında bugün birden fazla gündem konuşulacak, açıklığa kavuşturulacak. Erkek çocuk doğurmadığı için kocası tarafından sokağa atılan kadının hikayesi yürekleri burkacak. Türkiye gündemine bomba gibi düşen bu olay bugün Esra Erol'da konuşulacak.

Reality programın bir diğer gündemi 4 aylık bebeği ile kendisinden 28 yaş büyük komşusu ile kaçan kadının kocası Ferdi Bey'in hikayesi. Eşinin bulunmasını isteyen Ferdi Bey bebeğine zarar gelmesinden korkuyor. Bunlar ve daha birçok gündem bugün saat 16.20'de Esra Erol ile ATV ekranlarında seyirci ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.