Kuaförüm Sensin 22 Eylül Günün Birincisi Kim? 331. Bölüm Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 331. Bölüm Full İzle, Kuaförüm Sensin son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Kuaförüm Sensin makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Kuaförüm Sensin 331. Bölümü izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Kuaförüm Sensin son bölüm…

Kuaförüm Sensin 331. Bölüm Full İzle

Çiğdem Batur'un renkli sunumu ile Show TV ekranlarının sevilen programı Kuaförüm Sensin yeni yarışmacı ve modelleri ile devam ediyor. En iyi saç ve makyajı yapmak için yarışan adaylar, jüriden en yüksek puanı almaya çalışıyor. Haftanın sonunda en az puanı alan ekip ise yarışmaya veda ediyor.

Adnan Serter, Işıl Rençber, Fatih Ürek ve Seçkin Süngüç'ün jüri koltuğunda oturduğu yarışmada başlayan yeni hafta yepyeni model ve konseptlerle renkleniyor. Rekabetin ve eğlencenin doyasıya yaşandığı Kuaförüm Sensin gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından olmaya devam ediyor.

Kuaförüm Sensin Yarışmacıları Kimler?

Kuaförüm Sensin programı yarışmacıları yeni başlayan 21-25 eylül haftasında da değişiklik gösterdi ve yarışmaya yni bir takım geldi. Bir kuaför ve bir makyözden oluşan takımlara bu hafta Burcu ve Aslı eklendi.

Kuaförüm Sensin'e bu hafta kayılan yeni yarışmacılar Burcu ve Aslı 3 farklı rakip takım ile yarışacak.  Taner- Aslı, Eylem- Meltem ve Tayfun-Serap takımları ile rekabet edecek yeni takımın performansı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Hergün  farklı bir konsepti en iyi şekilde yapmaya çalışan yarışmacıların haftanın finalinde başarı durumları belli olacak.

Kuaförüm Sensin 22 Eylül Puan Durumu Nedir?

Her hafta farklı bir konsepte göre saçların ve makyajların yapıldığı yarışmad takımlar  bugün dumanlı göz makyajı ve vaklı saçlar yapmak için yarışacak. En iyi performans gösteren takımın en yüksek puanı aldığı yarışmada bugünün puan durumu henüz belli değil.

Kuaförüm Sensin'de dün yapılan haftanın ilk programında puan durumu izleyiciyi şaşırtmadı. Son dönemlerde yeni gelen takımların zayıf başlaması programda sık görüldüğü için 21 eylül pazartesi programında Aslı ve Burcu ekibinin en düşük puanı alması şaşıtmadı. Haftanın ilk programından alınan puanlar şöyle oldu.

Eylem-Meltem: 17

Tayfun-Serap: 14

Taner-Aslı: 11

Aslı-Büşra: 8

Haftanın ilk günü alınan puanlar bu şekilde olsa da haftanın finaline kadar puan tablosu büyük ölçüde değişir. Kuaförüm Sensin 22 eylül puan durumu henüz belli değil, puan durumu belli olduktan sonra haberimizden ulaşabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.