Doya Doya Moda 22 Eylül Günün Birincisi Kim Oldu? Puan Durumu

Doya Doya Moda 2. sezon 52. Bölüm Full İzle, Doya Doya Moda son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Doya Doya Moda makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Doya Doya Moda 2.sezon 52. Bölümü izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Doya Doya Moda son bölüm…

Doya Doya Moda 2. Sezon 52. Bölüm Full İzle

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Doya Doya Moda dün yeni haftasına başladı. Heyecanın sürekli devam ettiği yarışmada, kimin birinci olacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Hafta içi hergün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda izleyiciye keyifli saatler sunarlen moda konusunda da bilgi sağlıyor.

Hafta içi hergün saat 13.00'da yayınlanan programda 7 tane büyük beden kadın yarışıyor. Kilolu 7 kadının modadaki iddialarını kanıtlamak için yarıştığı program, belli bir bütçe ile en doğru kombini yapmayı hedefliyor. Programda kombin yapılacak konsept ise hergün değişiyor. 7 büyül beden kadının rekabeti ve en yüksek puanları almaya çalışması izleyiciyi TV8 ekranlarına kilitlemeye devam ediyor.

22 Eylül Günün Birincisi Kim Olacak?

Doya Doya Moda programında haftanın 2. yayını bugün yapılacak. Belirlenen konsepte uygun en iyi kombini yapan yarışmacı günün birincisi olacak. 

Haftanın ilk yayının dün yapıldığı programda günün birinciliğini 12 puanla Sabiha ve Birben paylaştı. 21 Eylül programında yapılan konsept ile alınan tüm puanlar ise şu şekilde oldu.

·         Birben: 12

·         Sabiha: 12

·         Nur: 7

·         Zeynep: 6

·         Özde: 5

·         Rabia: 5

·         Rümeysa: 4

Alınan puanların haftanın birincisini belirlemede etkin rol oynadığı programda haftaya en kötü başlayan yarışmacı Rümeysa oldu. Hafta boyunca hergün yeni konseptlerle en iyi puanı almaya çalışacak yarışmacılar için her geçen gün rekabet artıyor.

Doya Doya Moda Yarışmacıları

Bugün yeni konsepti ile seyircisi ile buluşacak olan programda puan durumları henüz belli değil. Her sezonda olduğu gibi bu sezonda prodramda jürinin ve izleyicilerin favori yarışmacıları var. Yeni sezon başladığı günden beri performansı ile göz dolduran Sabiha ile sağlam bir rakip olan Birben arasındaki gerilim artıyor.

Doya Doya Moda programı Kemal Doğulu, Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu ve Uğurkan Erez gibi güçlü isimlerden oluşan bir jüriye sahip olup, yarışamacıların ve izlkeyicilerin modaya dair birikimlerinin artmasında büyük rol oynuyor. Jürinin verdiği puanlara baklırsa Birben ve Sabiha bu sezonun favori yarışmacıları gibi görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.