Gelinim Mutfakta Günün Birincisi Kim Oldu? 22 Eylül Puan Durumu

Gelinim Mutfakta 22 Eylül 2020 canlı izle, Gelinim Mutfakta son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Gelinim Mutfakta’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Gelinim Mutfakta 22 Eylül 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Gelinim Mutfakta 22 Eylül son bölüm…

Gelinim Mutfakta 22 Eylül 2020 canlı izle

Kanal D ekranlarının izlenme rekorları kıran programı Gelinim Mutfakta, tüm heyecanı ile devam ediyor. Hafta içi hergün Onur Büyüktopçu'nun eğlenceli sunumu ile izleyicisi ile buluşan programı izleyiciler severek takip ediyor. Yemek programlarının en eğlencelisi ve ödüllüsü Gelinim Mutfakta hergün saat 14.00'da yayında.

Gelinlerin ve kaynanaların yarıştığı programda yarışmacılar en iyi yemeği yapmaya çalışıyor. En iyi yemeği yapan gelin hem çeyrek altını kazanıyor hem de elenme ihtimalinden kurtuluyor. Kaynanalar hangisinin gelininin tabağının olduğunu bilmeden puan verirken, Onur Büyüktopçu'nun verdiği puanlar da birinciyi belirlemede öönemli rol oynuyor. Ekranların eğlenceli programı gelinim sensin rekabeti, eğlencesi ve ödülleri ile hafta içi hergün ekranlarda.

Gelinim Mutfakta 21 Eylülde Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Gelinim sensin dün yeni haftanın ilk yayını ile seyircisi ile buluştu. Çeşitli yemekler yaparak yarışan gelinler, kaynanalardan ve Onur Büyüktopçu'dan puanlar aldı. Aldıkları puanlar çeyrek altının sahibini belirledi. Dün yayınlanan Gelinim Mutfakta programında çeyrek altın kazanan gelin Zeynep oldu. Kaytaz böreği yaparak yarışan gelinler aarsında en iyi böreği yaparak 1.'liği kapan isin Zeynep oldu.

Gelinim Mutfakta programında hergün farklı bir yarışmacının çeyrek altın kazanması mümkün. Çeyrek altın kazanmak hafta bittiğinde programda kalmak için etkili olsa da yeterli değil.  Gelinlerin ödüller ve birincilik için kıyasıya yarıştığı program Gelinim Mutfakta hafta içi hergün saat 14.00'da Kanal D ekranlarında.

Gelinim Mutfakta 22 Eylül Puan Durumu

Gelinim Mutfakta programında hergün yapılan yemeklerin tadılması üzerine verilen puanlarla yarışmadaki durumu belli olan gelinler, bugün yine en iyi yemeği hazırlamak için yarışacak. Gündüz kuşağının sevilen programında en lezzetli yemeği yapıp, çeyrek altını kazanacak gelin merak ediliyor.

Gelinim mutfakta programının 22 eylül puan durumu henüz belli değil. Puan durumları açıklandıktan sonra haber sitemizden takip edebilirsiniz. Sevilen yemek programı Gelimim Mutfakta ödülleri ve neşeli sunumu ile hafta içi hergün Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.