Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 22 Eylül 2020 Cuma ATV Canlı İzle!

Esra Erol 22 Eylül 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 22 Eylül 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 22 Eylül son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 22 Eylül 2020 canlı izle

Esra Erol'un yıllardır devam eden reality prograımı ikindi kuşağında ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Dağılan aile hayatlarını, üstü örtülen gerçekleri ortaya çıkartan Esra Erol ile Türkiye gündemi yeniden belirleniyor. Hergün biiçok ailenin, annenin ve kadının sorunlarına koşan derdini dinleyen Esra Erol bugün de saat 16.20'de ATV ekranlarında.

Türkiye'nin güvenilir isimlerinden Esra Erol ve uzun süredir devam eden reality programı birçok gerçeği su yüzüne çıkarmaya, aile facialarını sonlandırmaya devam ediyor. İkindi kuşağının sevilen ismi yaptığı yardımlar ve gösterdiği destekler ile hafta içi hergün görev başında.

Esra Erol'da Dün Neler Yaşandı?

ATV ekranlarında yayınlanan reality programda dün beklenmedik buluşmalar, inanılmaz olaylar yaşandı. Kendisinden 18 yaş büyük komşusu ile kaçan Esra ile kocası Ferdi'nin yüzleşmesi milyonları şaşırttı. Çocuğu ile birlikte komşusu ile kaçan Esra ile Ferdi'nin yüzleşmesi yaşandı.

16 yaşında hamile kalan kızın hikayesini izleyenler inanamadı. Küçük yaşta hamile kızın yaşadıkları, süreci konuşuldu.

Yaklaşık 1 aydır kayıp olan kızı için gözyaşı döken annenin hikayesini dinledi seyirciler dünkü programda. Anne Aynur Hanım 1 aydır kızından hiçbir haber alamıyor.

Esra Erol'da 22 Eylül Karşılaşmaları

Ekranların ilgi ile takip edilen programında hergün birçok gelişme yaşanıyor. Kayıplar, dağılan aileler ve daha birçok bilinmeyeni seyircisi ile buluşturan Esra Erol'da bugün yaşanacaklar da merak konusu olmaya devam ediyor. Dünkü programda konuşulan 19 yaşındaki kayıp kızın bulunup bulunmadığı seyircileri meraklandırırken, 16 yaşında hamile kalan kızın hikayesi yürekleri burkmaya devam edecek mi?

Esra Erol'da bugün yayınlanacak programda seyirciler karşı komşusu ile kaçtığı iddia edilen Esra'nın ilişkim yok açıklamaları ve daha fazlasını öğrenecek. 16 yaşında hamile kalan kız yaşadıklarını anlatıyor. Ailesinden göremediği desteği milyonlara açıklayacak. Bu ve bunlar gibi yarım kalmış birçok gündem bugün saat 16.20'de Esra Erol'la ATV ekranlarında.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.