Menajerimi Ara 5. Bölüm Full İzle Star TV! 22 Eylül Menajerimi Ara Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Menajerimi Ara 5. bölüm tek parça izle, Menajerimi ara 6. bölüm fragmanı araştırması yapan kişiler, ekranların yeni dizisi Menajerimi Ara hakkında bilgi toplamaya devam ediyor. Menajerimi ara dizisi son bölümü izlemek isteyenler ise; makalemiz üzerinden izleyebiliyor. Menajerimi ara dizisi son bölüm için aşağıdaki videolar ve linklere göz atabilirsiniz. İşte Menajerimi Ara 5. Bölüm ve Menajerimi Ara .6 Bölüm fragmanı…

Menajerimi Ara 5. Bölüm Full İzle YouTube

Star TV'nin sevilen yapımı Menajerimi Ara'nın yeni bölümleri merakla bekleniyor. İlgili bir seyirci kitlesine sahip olan dizi, reytinglerde zirveye oynuyor. Başrollerini Barış Falay, Canan Ergüder ve Fatih Artman'ın oynadığı dizide yaşanacak yeni gelişmeler seyirciler için büyük merak konusu olmaya devam ediyor.

Menajerimi ara dizisinin 5. bölümü bu akşam Star ekranlarında yayınlanacak. Sevilen dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Son bölümdeki heyecanlı final sahnesinden sonra yeni bölüm fragmanına ilgi büyüktü. Menajerimi Ara yeni bölüm bu akşam.

Menajerimi Ara 4. Bölümde Neler Oldu?

Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara dizisinin geçen hafta 4. bölümü yayınlandı. Milyonlar tarafından izlenen heyecan dolu bölüm izleyicilerde bir sonraki bölüme merak uyandırdı.

Menajerimi Ara yayınlanan son bölümünde Dicle babasına karşı yaşadığı hayal kırıklığının benzerini Barış'a karşı da yaşadı. Babası ve Barış konusunda ne yapacağını bilmeyen Dicle'nin kafası karışıkken bir de işsiz kalma ihtimali ortaya çıktı. Ajansın geleceğinin tehlikede olması herkesi iş konusunda germişken, Kıraç başka bir ajansla yaptığı sözleşmeyi herkesten saklıyor. Dicle Kıraç'ın başka ajansla anlaştığını öğreniyor ve Feris'e söyleyip söylemeyeceğine karar veremiyor. Ancak Feris'in Dicle'ye gösterdiği dostça tavır, Dicle'nin dilini çözüyor. Kıraç'ın başka bir ajansla anlaştığını öğrenen Feris ve Çınar deliye dönüyor.

Menajerimi Ara Beklenen 5. Fragman

Menajerimi Ara dizisinin beklenen 5. bölüm fragmanı büyük ilgi ile karşılandı. Yayınlanan 5. bölüm fragmanında Kıraç'ın ajanstan ayrılıp ayrılmadığı belli değil. Çınar'ın İrem Derici ile olan görüşme sahnesi fragmanda eğlenceli dakikalar yaratırken, maaşların yattığı haberi Dicle'yi mutlu ediyor. Dicle ile Barış arasındaki yakınlaşma dikkatlerden kaçmıyor. Ancak görünen o ki Dicle bu sefer tedbirli olacak.

Menajerimi ara heyecan dolu yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da Star TV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.