Zuhal Topal'la Sofrada 438. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 23 Eylül Puan Durumu

Zuhal Topal'la Sofrada 438. Bölüm İzle, Zuhal Topal'la Sofrada son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Zuhal Topal'la Sofrada makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Zuhal Topal'la Sofrada 438. Bölümü izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Zuhal Topal'la Sofrada son bölüm…

Zuhal Topal'la Sofrada 438. Bölüm Full İzle

FOX TV ekranlarının sevilerek takip edilen gündüz kuşağı programı Zuhal Topal'la sofrada hafta içi hergün seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. Zual Topal'ın eğlenceli sunumu ve hırslı gelin adayları iel program seyircilere keyifli dakikalar yaşatıyor.

Her hafta farklı gelin ve kaynanaların takım olarak yarıştığı programda bu hafta da eğlence ve rekabet var. Farklı menüler ile diğer kaynanalardan ve Zuhal Topal'dan en yüksek puanı almaya çalışan gelinler haftanın birincisi olmak için kıyasıya yarışıyor. Hafta içi yayınlanan programda hergün farklı bir gelin mutfaktaki marifetlerini göstererek cuma günleri yapılan finalde birinci olmak için çabalıyor. Kaynanaların renkli yorumları ve puanlamaları ile Zuhal Topal'la Sofrada saat 16.00'da FOX'ta.

Zuhal Topal'la Sofrada Dünkü Programda Yemekler Beğenildi Mi?

Zuhal Topal'la sofrada programında haftanın ilk yarışmacısı olan Hatice Ecem Yıldırım pazartesi günü mutfaktaki hünerleri ile kaynanalardan ve Zuhal Topal'dan toplam 19 puan alarak günü bitirmişti. Haftanın ikinci gününde yarışacak yarışmacı olan Melike Esen'in aldığı toplam puan ise 33 oldu. Aldığı puan ile haftanın ilk yarışmacısını geride burakan Melike Esen'e verilen puanların listesi şu şekilde oldu.

·         Gönül Yıldırım: 6

·         Leyla Doğan: 7

·         Fatma Sabuncu: 6

·         Altun Karabela : 6

·         Zuhal Topal: 8

Melike Esen hazırladığı menü ile haftanın ilk yarışmacısı olan Hatice Ecem Yıldırım'a göre daha büyük beğeni topladı. Aldığı puanlarla da ilk yarışmacıyı geride bırakan Melike Esen'in haftanın birincisi olup olamayacağı ise diğer yarışmacıların performanslarına bağlı.

Zuhal Topal'la Sofrada Programında 438. Bölümde Yarışan Gelin Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal'la Sofrada programında 438. bölümde yarışacak olan gelin ise Derya Doğan olacak. Haftanın üçüncü gün yarışmacısı Derya Doğan'ın menüsü ile kaç puan alacağı merak ediliyor. Derya Doğan'ın puan tablosu açıklandığında haberimizde bulabilirsiniz. Zuhal Topal'la sofrada hafta içi hergün saat 16.00'da FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.