Doya Doya Moda 24 Eylül Günün Birincisi Kim Oldu? Doya Doya Moda 54. Bölüm Puan Durumu

Doya Doya Moda 54. Bölüm Full İzle, Doya Doya Moda son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Doya Doya Moda makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Doya Doya Moda 54. Bölümü izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Doya Doya Moda son bölüm…

Doya Doya Moda 54. Bölüm Full İzle YouTube

Hafta içi hergün TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Doya Doya Moda hız kesmeden tüm heyecanı ile devam ediyor. Büyük beden 7 kadınının moda konusunda en iddialı olduğunu ispatlamak için kıyasıya mücadele ettiği yarışmada bugünün birincisi merak ediliyor. Hafta içi hergüm farklı bir konsepte uygun kombinler hazırlamaya çalışan yarışmacılar için aldıklerı her puan önemli. Hafta boyunca alınan puanlar elemelerde etkili olduğu için yarışmacılar en yüksek puanlar için hergün rekabet içindeler.

42 beden ve üstü kadınların rekabet ettikleri yarışma 21-25 eylül haftasında oldukça heyecanlı ilerledi. Yarışmanın favori isimleri kazanmak için ellerinden geleni yaparken, jürinin verdiği puanlarla yarışmacılar arasındaki denge sürekli değişiyor. Doya Doya Moda programının jüri üyeleri ise Seray Sever, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Gülşah Saraçoğlu gibi deneyimli ve profesyonel isimlerden oluşuyor.

Doya Doya Moda 21-25 Eylül Puanları

Doya Doya Moda programında haftanın ilk üç günü geride kalırken, heyecanda artmaya devam ediyor. Bu hafta favori isimlerden olan  Özde aldığı puanlarla göz dolduruyor. Dün ve önceki gün yayınlanan 2 programda da 20 puan alan Özde, bu hafta yüksek bir performans gösterdi. Rabia da bu hafta yüksek puanlar alarak rekabette bir adım öne geçen başka bir isim olurken Sabiha ve Birben'in son 2 günde gösterecekleri performans merak ediliyor.

Doya Doya Moda programının dün yayınlanan bölümünde yarışmacıların aldıkları puanlar ise şu şekilde.

Nur İşlek: 4

Zeyney Topçu: 6

Birben Coşkun: 6

Rümeysa Buyuran: 8

Sabiha Küçükislamoğlu: 14

Rabia Ağca: 16

Özde Karacan: 20

Doya Doya Moda 24 Eylül Birincisi Kim?

Doya Doya Moda programında 24 eylül puan durumu henüz açıklanmadı. Bugün yayınlanacak olan bölümde yarışmacıların puan durumları merak ediliyor. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizden ulşabilirsiniz.

Gündüz kuşağının en sevilen programlarından biri olan Doya Doya Moda hafta içi hergün saat 13.00'da TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Hem eğlendiren hem de öğreten program bu sezonda tüm heyecanı ile ekranlarda.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.