24 Eylül 2020 MasterChef İzle! MasterChef Türkiye 63. Son Bölümde Neler Oldu?

Masterchef 24 Eylül Full tek parça izle, Masterchef 63. Bölüm izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak Hazırladığımız Masterchef 63. Bölüm izle makalemizle birlikte Masterchef 24 Eylül tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Büyük bir heyecanla ve tüm hızıyla devam eden, ekranların reyting rekortmeni programı Masterchef ile ilgili video ve linkleri görmek için haberimizin devamına göz atabilirsiniz…

Masterchef 63. Bölüm Full izle YouTube

Hafta içi her akşam TV8 ekranlarında yayınlanan dünyanın en zorlu yemek yarışması MasterChef Türkiye tüm heyecanı ile sürüyor. Mavi ve kırmızı takımlardaki yarışmacıların hem ekip olarak hem de bireysel olarak çeşitli rekabetler verdiği yarışmada, Türkiye en iyi şefini arıyor. Yarışmada çeşitli eğitimler de alan yarışmacılar en iyi olmak için kıyasıya rekabet ediyor.

MasterChef her akşam 20.00'de yayınlanan yeni bölümleri ile izleyizilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Reyting rekortmeni yarışma takımların mücadelesi, eğlenceli ve profesyonel jüri üyeleri ile her akşam izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor.

MasterChef 23 Eylül Programında Neler Oldu?

MasterChef Türkiye programında dün yayınlanan bölümde MasterClass heyecanı yaşandı. Her hafta oynanan MasterClass oyunu bu haftada özel menü ve jürilerin eğitiminden sonra heyecanlı dakikalar yaşanmasına sebep oldu. Mesur Aşkar tarafından verilecek MasterClass ödülünü kazanmak için en iyi performanslarını gösteren yarışmacılar, kıyasıya rekabet etti. Eğlenceli dakikalar da yaşatan MasterClass oyunu jürilerin verdiği eğitimlerden sonra oynandı.

MasterClass oyunu için yarışmacılar ilk olarak Şef Mehmet Yalçınkaya tarafından gösterilen tabak düzenini yaptı. Yapılan yabak düzenlemesi ile bir sonraki aşamaya geçen isimler Danilo Zanna'dan burger eğitimi aldı. Burger eğitimininde başarılı olan Duygu, Özgül, Furan ve Eray için Somer Şef pavlova tatlısını anlattı. Pavlova tatlısındaki performansı ile birinci olan Eray MasterClass ödülünün sahibi oldu.

24 Eylül MasterChef'te Dokunulmazlık Oyunu

MasterChef Türkiye'nin 24 eylül bölümünün tanıtımı yayınlandı. Dokunulmazlık oyununun oynanacağı programda mavi ve kırmızı takım arasındaki gerilim dikkat çekti. Takımların birbiri ile atıştığı tanıtımda şeflerin de iddialı söylemleri vardı. Bu akşam yayınlanacak bölümdeki oyunda mavi takım beyaz yemekler yapacakken, kırmızı takım ise kırmızı yemekler yaparak yarışacak. MasterChef'te dokunulmazlık oyununda mavi takımın mı kırmızı takımın mı birinci olacağı, bireysel dokunulmazlığı kimin kazanacağı seyirciler tarfından merak ediliyor. MasteChef Türkiye heyecan dolu dokunulmazlık oyunları ile bu akşam saat 20.00'da TV8 ekranlarında seyircisi ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.