Gelinim Mutfakta Günün Birincisi Kim Oldu? Gelinim Mutfakta 24 Eylül Puan Durumu

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 539. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Gelinim Mutfakta 539. Bölüm Canlı İzle

Kanal D ekranlarının sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta Onur Büyüktopçu'nun keyifli sunumu ile hafta içi hergün yayınlanmaya devam ediyor. Sevilen program 3. sezonda da tüm hızıyla hergün seyircisi ile buluşuyor. Gelinim Mutfakta hem yapılan yemekleri hem de eğlenceli atışmaları ekrana taşıyarak izleyicilere eğlenceli dakikalar sunuyor.

Gelin ve kaynanalardan oluşan takımların rekabeti üzerine ilerleyen yarışma programında yarışmacılar çeyrek altın ve bilezikler için yarışmacılar kıyasıya mücadele ediyor. Kaynanaların kendi gelinlerinin tabağını bilmeden puanlama yaptığı yarışmada gelinler en lezzetli yemekleri yapmak için var gücüyle çalışıyor. Onur Büyüktopçu'nun da puanları ile birinciyi seçtiği yarışmada heyecan hergün devam ediyor.

Gelinim Mutfakta 23 Eylülde Neler Oldu?

Gelinim Mutfakta yarışması dün yayınlanan bölümü ile izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşattı. Gelinlerin her zamanki gibi iddialı şekilde rekabet ettiği bölümde Ayşe kaynananın totemi eğlenceli dakikalar yaşattı. Gelininin kazanması için taktığı mor kirpiklerle totem yapan Ayşe Önal izleyicileri güldürdü. Gelininin ikinci olması totem yapan Ayşe hanımı üzdü.

23 eylül programının puan durumları yine şaşırtmadı. Dün yayınlanan programda günün birincisi, programın en çok çeyrek altın kazanan yarışmacısı Zeynep oldu. Bu hafta birinciliği kimseye bırakmayan Zeynep, haftanın 3. gününde de çeyrek altını aldı. 22 puan alarak günün birincisi olan Zeynep'i 19 puan ile Ayşe takip etti. 13 puanla Sinem üçüncü olurken, İlayda 9 puan ile son sırada yer aldı.

Gelinim Mutfakta 24 Eylül Birincisi Kim Oldu?

Gelinim Mutfakta heyecan dolu 21-25 eylül haftasında 3. günü de geride bıraktı. Haftanın ilk üç günü en yüksek puanları alarak çeyrek altınları kazanan Zeynep, şimdi de bilezikleri kazanmak için iddiasını arttırdı. 24 eylülde yayınlanacak haftanın 4. programında da Zeynep'in en yüksek puanı alıp alamayacğı merak ediliyor. 24 eylül programının puanları açıklandıktan sonra haberimizden ulaşabilirsiniz. Kanal D ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta bugün saat 13.45'de ekranlarda olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.