Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 25 Eylül Canlı İzle! Bugün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 25 Eylül canlı izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’a ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 25 Eylül Canlı İzle

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı hafta içi hergün yepyeni sohbetlerle seyircisi ile buluşuyor. Birbirinden renkli konuklarında katılımı ile birçok konunun konuşulduğu program 09.45'te ekrana gelmeye devam ediyor.

Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah programında her gün eğlence, bilgi ve sohbet için izleyici ekrana kilitleniyor. Hergün ağırladıkları farklı konukların özel hayatına dair açıklamalar yaptığı gündemde, magazine dair tüm konular konuşuluyor. Magazin gündemiyle beraber bol kahkahalı dakikalar sunan programda, mutfağa gelen şefler ile yepyeni yemek tarifleri veriliyor. Ekonomik menülerin de oluşturulduğu gündüz kuşağı programında eğlence ve sohbet ile beraber mutfak bilgisi de seyircinin olmaya devam ediyor.

Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah Programında 24 Eylül Programında Neler Yaşandı?

Global Medya'nın yapımcılığını üstlendiği programa dün Onur Şan ve Deniz Toprak konuk oldu. Onur Şan ve Deniz toprak canlı yayında söyledikleri türküler ile seyircilere keyifli dakikalar yaşattı. Dr. Elif Düveloğlu'nun da konuk olduğu programda sağlık konuşuldu. Sağlığa dair çeşitli bilgilerin ve reçetelerin verildiği programın mutfak köşesinde ise Şef Suna Aydın yer aldı. Suna Aydın'ın hazırladığı leziz yemek tarifleri de seyirci ile paylaşıldı.

Eğlenceli ve bilgi dolu bir 24 eylül programından sonra seyirci ekrana kilitlenmeye devam ediyor. Güne kahkahalarla başlatan program hafta içi her gün kendi saatinde Star TV ekranlarında ekrana geliyor.

Demet Ve  Alişan İle Sabah Sabah 25 Eylül Konukları Kim?

Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah programının bugün yayınlanacak olan bölümünde de birbirinden renkli konuklar ağırlanacak. Türk popunun sevilen ismi Simge Sağın'ın canlı performansları ile katılacağı programda komedyen Yavuz Seçkin'de diğer bir konuk. Simge Sağın'ın özel hayatına dair yapacağı açıklamalar merak ediliyor. Yeni çıkan şarkısı ile gündem olan Yasin Obuz ilk kez canlı yayında şarkısını söyleyecek. Mutfak köşesinde lezzetli taridler sunacak olan Şef Güzide Mertcan'ın vereceği bilgiler de bugün 09.45'te Star TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.