Doya Doya Moda 55 Bölüm Full İzle YouTube! Doya Doya Moda 25 Eylül Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda 25 Eylül 2020 Full İzle Youtube

Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının modada en iyi olduklarını ispatlamak ve büyük ödülü kazanamak için kıyasııya mücedele ettikleri Doya Doya Moda hafta içi hergün TV8 ekranlarında ekrana gelmeye devam ediyor. Konsepte en uygun kombini hazırlamak için yarışan adaylar aynı zamanda jürinin ve arkadaşlarının eleştirilerine karşı da psikolojik bir savaş veriyor. En iyi olmak için yarışan adaylar her hafta elenmemek için büyük emeklerle bütçeye uygun alışverişi yapıp kombin hazırlamaya devam ediyor.

Seray Sever, Kadir Doğulu, Uğurkan Erez ve Gülşah Saraçoğlu'nun jüri koltuğunda oturduğu yarışmada elemeye gidilirken heyecan da arttı. Haftanın yayınlanacak olan son programında en düşük puanları alan eleme adylarının kim olacağı ise merak ediliyor. Jüriden hafta boyu aldıkları puanlarla eleme adayı olacak isimlerle beraber, 21-25 eylül haftası kazananı da merak konusu olmaya devam ediyor.

Doya Doya Moda 21-25 Eylül Haftası Güncel Puan Durumu

Doya Doya Moda yarışmasında 21-25 eylül haftasının son programını bugün yayınlanacak. Bugün de belirlenen konsepti en iyi şekilde gerçekleştirmeye çalışan yarışmacılar haftanın son günü en iyi punaları almak için rekabet edecek.

21-25 eylül haftası boyunca çeşitli konseotlerde kombinler hazırlayan yarışmacılar, haftanın ilk 4 gününü geride bıraktı. Eleme gününe gelinen yarışmada güncel puan durumları ise şu şekilde.

·         Nur İşlek: 29

·         Zeynep Topçu: 29

·         Birben Coşkun: 40

·         Rümeysa Buyuran: 28

·         Sabiha Küçükislmaoğlu: 49

·         Rabia Ağca: 60

·         Özde Karacan: 51

21-25 eylül haftasında aldıkları puanlar arasında çok ciddi olmayan yarışmacılar içinde haftanın birincisi olmaya en yakın aday Rabia olarak görünüyor. Bununla beaber bugün hazırlanacak kombinler durumu değiştirebilir. Yarışmacıların puan dengelerinin değişebileceği son program heyecanla bekleniyor.

Doya Doya Moda Programı 21-25 Eylül Haftası Elenen İsim Kim Olacak?

Doya Doya Moda programında haftanın son yayını olacak 25 eylül programında elenecek isim merak ediliyor. Puan durumu ile son sıralarda yer alan yarışmacıların eleme adayı olacakları program bugün TV8 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.