Arka Sokaklar 558. Bölüm Full İzle! 25 Eylül Arka Sokaklar Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

15. Sezonu ile karşımıza çıkan uzun soluklu ve gerilimin bir dakika bile eksik olmadığı Arka Sokaklar dizisinin XX. Bölüm izle seçeneği ile sizlerde reklamsız ve kesintisiz bir şekilde Arka Sokaklar XX. Bölüm izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar son bölüm izle seçeneği ile yayınlanan son bölümü ile ilgili bütün detayları kaçırmadan izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Arka Sokaklar 558. Bölüm Full İzle Youtube

Kanal D ekranlarının en sevilen yapımlarından biri olan Arka Sokaklar dizisi 15. sezonun ilk bölümü ile geçen hafta ekrana geldi. Seyircilerin ilgisinin aynı yoğunlukta devam ettiği dizi yine hareket dolu bir bölümle seyircisi ile buluştu. Yeni sezonda da iddialı olan yapım cuma akşamları ekrana gelmeye devam edecek.

Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın başrollerini paylaştığı dizide son bölümde yaşananlar yeni bölüm fragmanını merak ettirdi. Asayişte yaşanan gelişmeler ve Hüsnü'nün karmaşık aile hayatı ile yeni sezonun ilk bölümünde seyirci zaman zaman heyecanlı zaman zaman neşeli sahneler seyretti. Arka Sokaklar yeni bölümü ile bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Arka Sokaklar Dizisinde 557. Bölümde Neler Oldu?

Arka Sokaklar dizisinin yeni sezonun ilk bölümü olan 557. bölümünde hareketlilik yüksekti. Asayiş şube, uyuşturucu baronu Özcan'ı yakalamak için plan düzenler ancak işler pek de istendiği gibi gitmez. Uyuşturucu çetesinden birilerine ulaşılsa da asıl patron Özcan kaçmayı başarır. Özcan'ı yakalamak için gizli görev planı yapan Engin Müdür, operasyona katılıp katılmama seçimini kısa zaman sonra evlenecek olan Selin ile Mesut'a bırakır. Pelin isminde üniversite öğrencisi kızın ortadan kaybolması ile ekip işin peşine düşer. Pelin'in son görüştüğü kişi sevgilisi Kemal'dir. Kemal'in evli ve çocuklu bir adam olması, ekibi şüphelendirir.

Ekibin aile hayatında da ilginç gelişmeler yaşanmaktadır. Ayla ve Pınar'ın tatile gitmesini fırsat bilen, Rıza ve Ali bu boşlukta gece kulübüne giderler. Başına geleceklerden habersiz ikilinin durumu vahimdir. Hüsnü ise evden kovduğu oğlu Tekin'in yoğun bakıma alınması ile yıkılır. Uzun süre yoğun bakımda kalan tekin tedaviye cevap vermez.

Arka Sokaklar Dizisi Yeni Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar dizisinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Mesut ile Selin'in evlilik hazırlığı dikkat çekerken, Engin Müdür'ün yeni sevgilisi de ekipte eğlenceli anlar yaşanmasını sağlar. Uyuşturucu baronu Özcan hala serbest şekilde dolaşırken, ekibe tehdit telefonu açar. Arka Sokaklar dizisi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da Kanal D ekranlarında.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.