Bay Yanlış 13. Bölüm Full İzle! 25 Eylül Bay Yanlış Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yayınlandığı ilk bölümünden itibaren izleyicilerine kendini çok sevdirmiş bir dizi olan Bay Yanlış 13. Bölüm tek parça izle ile dizinizi reklam arası bile vermeden tek parça haline sizlere hazırladık. Bay Yanlış 13. Bölüm izle kısmına tıklayarak sizlerde Bay Yanlış 13. Bölümünü izleyebilirsiniz. İşte seyircileri ekranlara kilitleyen Bay Yanlış 13. Bölümü sizlerle…

Bay Yanlış 13. Bölüm Full İzle YouTube

FOX TV ekranlarında yayınlanan Bay Yanlış dizisi her hafta yeni bölümleri ile izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Yeni sezonun en sevilen yapımlarından olan Bay Yanlış reyting rekoru kırmaya devam ediyor. Bay Yanlış geçen hafta yayınlanan bölümü ile izleyicileri ekrana kilitlerken, yeni bölüm heyecanını da başlattı. Yayınlanan her bölümü ile tüm ilgiyi çeken dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Can Yaman ve Özge Gürel'in başrollerini paylaştığı dizide çeşitli maceralar yaşayan Ezgi ve Özgür'ün büyük aşkı yürekleri ısıtmaya devam ediyor. Son bölümde yaşananlardan sonra ikilinin ilişkisinin nasıl ilerleyeceği de merak konusu. Bay Yanlış eğlence dolu yepyeni bölümleri ile her hafta cuma akşamları saat 20.00'da  FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.

Bay Yanlış Dizisi 12. Bölümde Neler Oldu?

Bay Yanlış dizisinin 12. bölümünde Ezgi'nin kalbini kıran Özgür ona sürpriz hazırlar. Sürpriz karşısında çok duygulanan Ezgi Özgür'ü affeder. Birbirlerine ne kadar değer verdiklerini anlayan ikili ailelerine ilişkilerini anlatmaya karar verir. Ezgi'nin annesi Nevin bu ilişkiyi istemese de Ezgi'yi kırmamak için susar. Özgür'ün annesi Sevim ise bu ilişkiyi kesinlikle istemez. İlişkilerindeki yalanlardan kurtulan Ezgi ve Özgür şimdi mutludur.

Ezgi ve Özgür'ün arasının düzeldiği bu esnada Ezgi'de yeni işinde ilk etkinliğini düzenler. Ezgi'nin Tolga ile çalıştığını öğrenen Özgür ise deliye döner. Tolga Özgür'ün Ezgi'ye olan zaafını bildiği için bunu kullanmaya çalışır. Özgür'ün mekanı La Gabbia'daki işleri de karıştıran Tolga bu süreçte Gizem'den destek alır. Mekanda ortalık karışık olmasına rağmen Özgür yeni mekanının açılışını da gerçekleştirir.

Ezgi'yi kazanmak için yeni numaralar deneyen Serdar, Ezgi ve Özgür'ün sevgili olduğunu öğrenince yıkılır. Serdar yine de Ezgi'den vazgeçmemek için kararlıdır.

Bay Yanlış Dizisi 13. Bölüm Beklenen Fragman Geldi

Bay Yanlış dizisinin son yayınlanan bölümünden sonra merakla beklenen 13. bölüm tanıtımı yayınlandı. 13. bölümde Özgür'ü mekanından etmek için Serdar ve Tolga işbirliği içinde çalışır. Özgür'ün Tolga'yı dövmeye çalışması eğlenceli anlar yaratırken, Özgür'ün evlenme teklifi etmesi ise dikkat çekti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.