Ramo 13. Bölüm Full İzle! 25 Eylül Ramo Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ramo 13. Bölüm izle, Ramo son bölüm izle en çok aratılan Google verileri arasında yer almaktadır. Sizlerde Ramo dizisini reklam olmadan izlemek istiyorsanız Ramo 13. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak aralıksız dizi hazzı yaşayabilirsiniz. İşte tüm detayları ile Ramo 13. Bölüm izle ve Ramo 13. Bölüm fragmanı…

Ramo 13. Bölüm Full İzle YouTube

Geçen hafta yeni sezonun ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkan Ramo, başarılı reyting oranı ile göz doldurdu. Show TV ekranlarının sevilen dizisi sezona güçlü bir giriş yaptı. Başrollerini Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in oynadığı Ramo, geçen sezon kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor. Cuma akşamlarının sevilen dizisi Ramo bu sezonda seyircisini ekrana çekmeye devam ediyor.

Mücadele dolu hareketli hikayesi ile sevilen dizi cuma akşamları yayınlanıyor. Show TV ekranlarında saat 20.0'da yayınlanan dizide Ramo'nun yeni maceraları ve aşkı merakla bekleniyor. Ramo yepyeni bölümleri ile her hafta cuma günü Show TV ekranlarında seyircisi ile buluşacak.

Ramo Dizisi 12. Bölümde Neler Yaşandı?

Ramo'nun geçen hafta yayınlanan yeni sezonun ilk bölümünde Adana'da karışan işleri düzeltmek için Cihangir'in oğlu Taner Adana'ya gelir. Alpay'ın polise teslim olması ile karışan işleri düzeltmek isteyen Taner, acımasız bir savaş başlatır. Taner'in başlattığı bu savaşta Süleyman ve Neco ölür. Taner ise tüm bu suçları Ramo'nun üzerine yıkar.

Ramo'nun çıktığı mahkemede Sibel'in yalancı şahitlik yapması ile Ramo 30 yıl hapis cezasına mahkum edilir. Sibel'in ihaneti ile yıkılan Ramo intikam planları yapmaya başlar. Üç yıldır cezaevinde olan Ramo'nun planlarını devreye sokmasının zamanı gelmiştir. Af kapsamında dışarı çıkan Ramo, mücadelesine devam eder ve Sibel'den de ihanetinin hesabını sormaya hazırlanır.

Ramo Dizisi 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ramo'nun yayınlanan 13. bölüm fragmanı izleyenleri üzdü. Sibel'in evlendiğini gören Ramo yıkıldı. İntikam almak için harekete geçen Ramo ve ekibi dur durak bilmiyor. Halasının bütün uyarılarına rağmen yolundan dönmeyen Ramo, bunca yıldır kendilerine yapılanların hesabını sormaya kararlıdır. Sibel'in ihanetini ve evlenmesini hazmedemeyen Ramo'nun artık tek amacı ona tuzak kuranlardan intikam almak ve ailesini korumaktır. Show TV ekranlarının sevilen dizisi Ramo heyecan dolu yepyeni bölümü ile saat 20.00'da seyircisi ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.