Çatı Katı Aşk 12. Bölüm Full İzle Kanal D! 26 Eylül Çatı Katı Aşk Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Çatı Katı Aşk 12. Bölüm izle seçeneği sayesinde sizlerde çok sevilen Çatı Katı Aşk dizisinin 12. Bölümünü aralıksız bir şekilde izleyebilirsiniz. Aranan en çok diziler arasında yer alan Çatı Katı Aşk dizisinin son bölümünü izlemek istiyorsanız seçeneğe tıklayarak kolay bir şekilde Çatı Katı Aşk son bölüm izleyebilirsiniz. Ekranların sevilen dizisini kesintisiz ve çözünürlüğü en iyi şekilde izlemeniz için seçeneklerden birine tıklamanız yeterlidir. İyi seyirler dileriz…

Çatı Katı Aşk 12. Bölüm Full İzle YouTube

Her hafta cumartesi günleri Kanal D ekranlarında yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisi seyirciden büyük ilgi görmeye devam ediyor. Yayınlandığı günden bu yana yoğun ilgi ile takip edilen dizide heyecan her bölüm tavanda. Gizli yaşanan aşkların ortaya çıkma korkusu ile sıcak bir ailenin dayanışma içindeki hikayesi seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Çatı Katı Aşk her hafta farklı maceralar ile seyircisi ile buluşuyor.

Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Nilay Deniz ve  Yiğit Kirazcı'nın başrollerini oynadığı Çatı Katı Aşk dizisi aynı evin içinde yaşanan 2 gizli aşk hikayesini eğlenceli bir dil ile anlatıyor. Aileden saklanan gizli aşkların ve çatışmaların yaşandığı dizide heyecan her bölümde devam ediyor. Çatı Katı Aşk dizisi eğlenceli bölümleri ile her hafta cumartesi günleri Kanal D ekranlarında seyircisi ile buluşmaya devam ediyor.

Çatı Katı Aşk 11. Bölümde Neler Yaşandı?

Çatı Katı Aşk dizisi geçen hafta yayınlanan 11. bölümün final sahnesi ile yürekleri ağza getirdi. 11. bölümde yaşanan gelişmeler seyirciyi meraka boğdu.

Zaman kazanamaya çalışan Ateş, dikkatleri dağıtmak için Demir'in doğum gününü bahane eder ve bir yat gezisi ayarlar. Şuayip pek gönüllü olmasa da çocukları kırmamak için yat gezisini kabul eder. Yatta geçirilen eğlenceli günde herkesin keyfi yerinde iken Şuayip'i deniz tutar. Perişan halde olan Şuayip bir de suya düşünce hastalanır.

Asaf ile Gülriz'in kavga etmesi Gülriz'in çatı katına taşınması ile son bulur. Gençlerle beraber yaşayacak olan Gülriz abisine ders vermek niyetindedir. Demir ile Yasemin'in ilişkilerinden habersiz olan ailede Süheyla'nın ikilinin yakınlaşmasına şahit olması ortalığı karıştırır.

Çatı Katı Aşk 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Çatı Katı Aşk dizisi Demir ile Yasemin yakınlaşmasını Süheyla'nın görmesi ile geçen haftaki bölümü heyecanlı bir yerde sonlanmıştı. Bu heyecanlı final sahnesinden sonra yeni bölümde neler olacağı merak edilmeye başlandı. Yayınlanan 12. bölümde Ateş ve Ayşen inişli çıkışlı ilişkilerine devam ederken, Demir ile Yasemin de her geçen gün yakınlaşır. Ailecek gidilen piknik eğlenceli ve romantik anlar yaşanmasına sebep olur.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.