Zümrüdüanka 12. Bölüm Full İzle FOX TV! 26 Eylül Zümrüdüanka Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Pastel Film imzalı olan Zümrüdüanka dizisini izlemek istiyorsanız Zümrüdüanka 12. Bölüm izle seçeneğine tıklamanız sizlere reklamsız bir dizi keyfi için yeterli olacaktır. Alp Navruz sevenlerinin merakla beklediği Zümrüdüanka son bölüm izlemek istiyorsanız ve Zümrüdüanka fragmanına ulaşmak istiyorsanız tıklamanız yeterli olacaktır. İyi seyirler dileriz…

Zümrüdüanka 12. Bölüm Full İzle YouTube

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Zümrüdüanka her hafta cumartesi  günleri yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Zor bir aşkın hüzünlü hikayesinin anlatıldığı Zümrüdüanka dizisi büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Seyirciden geçer not olan dizi sezonun en sevilen yapımlarından biri olma yolunda ilerliyor. Sürekli yeni sınavlardan geçen aşkın sonunda ne olacağı şimdiden merak konusu oldu.

Başrollerini Alp Navruz ve Ceren Yılmaz'ın oynadığı Zümrüdüanka dizisi farklı hikayesi ile seyirciyi ekrana çekmeye devam ediyor. Büyük bir ilgi ile takip edilen dizinin yeni bölümlerini seyirci heyecanla bekliyor. Zümrüdüanka her cumartesi yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Saat 20.00'da izleyicisi ile buluşan yapımda aşıkların mücadelesi devam ediyor.

Zümrüdüanka 11. Bölümde Neler Oldu?

Zümrüdüanka dizisinin son yayınlanan 11. bölümünde yaşananlar izleyiciyi bir yandan mutlu ederken bir yandan da endişelendirdi. Zümrüdüanka'nın yayımlanan 11. bölümünde Zümrüt gözlerini açtı. Zümrüt'ün kendine gelmesi ile rahatlayan Serhat, sevdiği kadını kaybetme korkusu ile karşı karşıya kalmanın acısından kurtulur. Zümrüt'ün geçtiği sınavlardan şimdi de Serhat'ın geçmesi gerekecektir. Serhat Zümrüt'ü kaybetmemek için her şeyi yapmaya hazırdır. Serhat sevdiği kadının sürekli yanında olmaya çalışsa da yaşanacak yeni olaylar ile bu aşk yeni bir sınavı da geçmek zorunda kalacaktır. Zümrüt ile Serhat'ın aşkı bu sınavı da geçebilecek mi?

Suhandan yardıma ihtiyacı olan zor bir anında Deniz'i arar. Deniz Suhandan'a yardım ederken kendi geçmişi ile yüzleşir. Öte yandan Işık'ın velayetini almak isteyen Cihan ve Serhat arasındaki gerilim de artmaktadır. Serhat ve Deniz velayeti almak için her yola başvuracaktır. Ancak Cihan'ın da kızından vazgeçmeye niyeti yoktur.

Zümrüdüanka 12. Bölüm Fragmanı

Zümrüdüanka dizisinin beklenen yeni bölüm fragmanı da geldi. Yeni bölüm tanıtımını da izleyen seyirci bu akşamı heyecanla beklemeye başladı. Zümrüdüanka yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.