Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 28 Eylül Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 28 Eylül canlı izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’a ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 28 Eylül Canlı İzle

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı hafta içi her gün Star TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Dobra açıklamaları ile gündeme gelen ikili her sabah bol kahkahalı bir yayın ile izleyicisini zinde tutuyor. Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah programı eğlence ve bilgi dolu bölümleri ile hafta içi her gün 09.45'te izleyici karşısına çıkıyor. Müzik, eğlence ve bilginin bir arada olduğu programda kahkaha hiç bitmiyor. Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah programı izleyicilerini neşeli bir güne başlatıyor.

Türkiye'nin en eğlenceli sabah programı her gün sürpriz konuklarla ekrana gelmeye devam ediyor. Sanat dünyasının sevilen isimlerinin konuk olarak ağırlandığı programda magazinden özel hayata her şey konuşuluyor. Seyirciye müzik şöleni de yaşatan programda mutfak köşesinde de yepyeni tarifler veriliyor. Zengin içeriği ile en sevilen sabah programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah hafta içi her gün saat 09.45'te sevenleri ile buluşmaya devam ediyor.

Yapımcılığını Global Medya'nın üstlendiği sabah programı her gün yayınladığı tanıtım filmi ile konuklarını ve içeriğini de duyuruyor. Demet Akalın'ın dobra açıklamaları ve soruları programa heyecan katarken, Alişan'ın eğlenceli sunumu da seyirciyi neşelendiriyor. Her gün farklı konu ve konuklarla Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah tüm hızı ile devam ediyor.

Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah 28 Eylül Programı

Eğlenceli ve bilgi dolu program Demet İle Alişan İle Sabah Sabah'ta bugün birbirinden renkli konuklar olacak. Sabah programının yayınlanan tanıtım programında görüldüğü üzere müzik dünyasının başarılı isimlerinden Özgün bugünün konuklarından biri. Özgün şarkıları ile programa neşe katacak ve aile hayatının bilinmeyen taraflarını anlatacak. Özgün ile beraber programa konuk olacak diğer bir isim ise Emine Ün. Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah programında bugün Özgün Ve Emine Ün ile keyifli bir sohbet seyirciyi bekliyor. Astrolog Hande Kazanova'da programın diğer konuğu olarak bugün Star TV ekranlarında olacak. Burçlar ve birçok astrolojik bilgi sunacak olan konuk heyecanla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.