Zuhal Topal'la Sofrada 441. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 28 Eylül Günün Birincisi Kim Oldu?

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 441. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 441. Bölüm Full İzle YouTube

FOX TV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Zuhal Topal'la Sofrada hafta içi her gün seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. Zuhal Topal'ın renkli sunumu ile sevilen programda gelin ve kaynanalar yarışıyor. Her hafta başka gelin ve kaynanaların yarıştığı programda gelinler mutfakta marifetlerini gösterirken, kaynanalar verdikleri puanlarla gelinlerini haftanın birincisi yapmaya çalışıyor. Zuhal Topal'ın da puan verdiği yarışmada gelinler 15 bin liralık büyük ödül için kıyasıya yarışıyor.

Gündüz kuşağının sevilen programında her hafta birbirinden hırslı beş gelin mutfaktaki marifetlerini  gösteriyor. Büyük ödül için yarışan gelin ve kaynanaların çekişmeleri seyirciye eğlenceli dakikalar yaşatıyor. Zuhal Topal'la Sofrada programı her hafta başka yarışmacılar ile FOX TV ekranlarına gelmeye devam ediyor. 28 Eylül-2 Ekim haftasında da saat 16.00'da seyircisi ile buluşacak programın yeni yarışmacıları merak ediliyor.

Zuhal Topal'la Sofrada Geçen Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında 21-25 Eylül haftası geride kaldı. Eğlenceli ve rekabet dolu geçen haftada Hatice Ecem Yıldırım, Demet Karabela, Derya Doğan, Zuhal Sabuncu ve Melike Esen yarıştı. 15 bin liralık ödülü kazanmak için başlayan rekabetin kazananı Zuhal Topal'ın da puanı ile Melike Esen oldu. Melike Esen kaynanalardan 25 ve Zuhal Topal'dan 8 puan alarak 21-25 eylül haftasında Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacısının 1.'si oldu. Birçok atışmanın olduğu heyecanlı haftanın sonunda Melike Esen ve kayınvalidesi ödülü paylaşarak ayrıldı.

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında bugün yeni hafta başlıyor. Yine 5 gelinin ödül için kıyasıya yarışacağı programın tanıtımı yayınlandı. İlk gün yarışmacısının iddialı açıklamaları dikkat çekerken kaynanalar arasındaki gerilim de tanıtım filmine yansıdı. 28 Eylül-2 Ekim haftasının iddialı gelinleri ve kazanmak isteyen kaynanaları ile neşe dolu bir hafta seyirciyi bekliyor. Zuhal Topal'ın başarılı sunumu ile eğlence ve lezzet dolu yeni haftanın ilk programı bugün saat 16.00'da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.