Doya Doya Moda 28 Eylül Günün Birincisi Kim Oldu? Doya Doya Moda 56. Bölüm Puan Durumu

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda 56. Bölüm Full İzle YouTube

TV8 ekranlarının sevilen moda programı birbirinden renkli kombinlerle ekranlara gelmeye devam ediyor. Büyük beden 7 kadının modada en iddialı olduğunu göstermek için kıyasıya rekabet ettiği yarışmada zaman zaman gerilim yükselirken, zaman zaman da keyifli dakikalar seyirci ile buluşuyor. Doya Doya Moda programında kendini kanıtlamaya çalışan yarışmacılar aynı zamanda ödülleri de toplamak için mücadele ediyor. Yaptıkları kombinlerle olduğu kadar psikolojik olarak da mücadele eden yarışmacılar, büyük ödülün sahibi olmak istiyor.

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan programda büyük beden 7 kadın belirlenen konsepte en uygun kombini yapmaya çalışıyor. Jüri koltuğunda oturan Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu'nun eleştirileri ve puanları ile kaderleri belirlenen yarışmacılar elenmemek için büyük çaba gösteriyor. Doya Doya Moda renkli jüri üyeleri ve hırslı yarışmacıları ile hafta içi her gün 13.00'da TV8 ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Doya Doya Moda 21-25 Eylül Haftasında Kim Elendi?

Doya Doya Moda yarışmasında geride kalan 21-25 Eylül haftasında eleme potasına düşen 3 isimden Nur İşlek elendi. Hafta boyunca gösterdiği performans ve aldığı puanlarla eleme adaylarından biri olan Nur İşlek , jüri kararı ile yarışmaya veda etti. Yarışmada hafta boyunca en yüksek puanları toplayan yarışmacı Rabia ise altın bileklik ve kolyenin sahibi oldu. Her hafta hem ödülleri kazanmak hem de en iyi kombini yapmak için rekabet eden yarışmacılara veda eden Nur İşlek hüzünlü anlar yaşadı.

Doya Doya Moda yarışmasında eleme turlarının başlamış olması ile yarışmacılar büyük finale yavaş yavaş yaklaşıyor. Yarışmanın heyecanının da yükseldiği bugünlerde kazanan ismin kim olacağı merak ediliyor. Nur İşlek'in elenmesinin ardından kalan 6 yarışmacı içinde son derece iddialı isimler var.

Doya Doya Moda 28 Eylül Tanıtımı

Doya Doya Moda programında 28 Eylül programı bugün yayınlanacak. Programın 28 Eylül tanıtımı eğlenceli dakikalar yaşanacağına dair mesaj verdi. Bugün saat 13.00'da seyirci ile buluşacak yarışmanın gün birincisi henüz belli değil. Günün birincisi açıklandığında haberimizden ulaşabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.