Gelinim Mutfakta 29 Eylül Günün Birincisi Kim Oldu? Gelinim Mutfakta 542. Bölüm Puan Durumu

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısma Gelinim Mutfakta 542. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Gelinim Mutfakta 542. Bölüm Full İzle Youtube

Kanal D ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta rekabet dolu yarışmacıları ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Her hafta çeyrek altın ve bilezikleri için kıyasıya mücadele eden gelinler ve kaynanalar ekranlara sempatik görüntüler yansıtıyor. Mutfaktaki marifetleri ile en yüksek puanı alan gelin ödülleri kaparken, en düşük puanı alan gelin ise yarışmaya veda ediyor.

Onur Büyüktopçu'nun başarılı sunumu ile izleyiciyi ekrana kilitleyen yarışmada heyecan hafta boyunca devam ediyor. Gelin ve kaynanalardan oluşan 4 takım hafta boyunca en çok puanı toplamaya çalışıyor. Gelinler mutfakta en lezzetli yemekleri yapmaya çalışırken, kaynanalarda kendi gelinlerinin tabağını bulup puan vermeye çalışıyor. Onur Büyüktopçu'nun da verdiği puanlarla ödülün sahibini belirlediği yarışmada günün birincisi çeyrek altın kazanırken haftanın birincisi ise altın bileziklerin sahibi oluyor. Gelinim Mutfakta rekabet ve heyecan dolu bölümleri ile hafta içi her gün saat 14.00'da Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

Gelinim Mutfakta 28 Eylül Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Gelinim Mutfakta yarışmasında dün yeni haftanın ilk yarışması yapıldı. Geçen hafta en düşük performansı gösteren Sinem yarışmadan elenmişti. 28 Eylül 2 Ekim haftasında Sinem'in yerine yarışmak için Ümran gelin ve kaynanası Fatoş katıldı. Yeni yarışmacı Ümran'ın hafta boyunca göstereceği performans merak ediliyor. Gelinim Mutfakta yarışmasında bu hafta 4 ana yemek ve 1 tatlı yapacak olan gelinlerden kimin bilezikleri kazanacağı merak ediliyor.

Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın ilk programı dün yayınlandı. Haftanın ilk programında gelinler en iyi mantıyı yapmak için kıyasıya mücadele etti. 28 Eylül programında yapılan mantılarda en yüksek puanı alan yarışmacı Ayşe oldu. Kaynanalardan ve Onur Büyüktopçu'dan toplam 18 puan alan Ayşe birinci olurken, Zeynep ise 8 puanla günün sonuncusu oldu.

Gelinim Mutfakta 29 Eylül Puanları

Gelinim Mutfakta yarışmasında 29 Eylül performansları merak ediliyor. 29 Eylül salı gününün puan durumları henüz açıklanmadı. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde bulabilirsiniz. Onur Büyüktopçu'nun sunumu ile Gelinim Mutfakta hafta içi her gün saat 14.00'da Kanal D ekranlarında.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.