Kuaförüm Sensin 29 Eylül Günün Birincisi Kim Oldu? Kuaförüm Sensin 336. Bölüm Puan Durumu

Milyonlarca kişinin severek izlediği Kuaförüm Sensin 336. Bölüm Full izle seçeneği ile sizlere yeni bölümü ulaştırmak istedik. Yarışmaları izlemekten keyif alıyorsanız Kuaförüm Sensin yarışması tamda sizler için. Saçların diğer saçlarla yarıştığı bu yarışmada hepimizi farklı detaylar bekliyor. Sizlerde bu yarışmanın tüm detaylarına ulaşmak için bizleri takip edebilirsiniz…

Kuaförüm Sensin 336. Bölüm Full İzle Youtube

Show TV ekranlarının en sevilen gündüz kuşağı yarışması Kuaförüm Sensin hafta içi her gün yayınlanmaya devam ediyor. Çiğdem Batur'un sunuculuğunu yaptığı program saat 14.00'da seyirci ile buluşuyor. Yarışmacıların en iyi saç ve makyajı yapmaya çalıştığı programda, büyük ödülü kazanmak için rekabet tüm heyecanı ile devam ediyor. Her hafta 4 farklı takımın kıyasıya mücadele ettiği yarışmada hafta boyu en düşük performansı gösteren ekip yarışmaya veda ediyor.

Kuaförüm Sensin yarışmasının jüri koltuğunda Türkiye'nin en iyi makyaj artistleri Seçkin Süngüç ve Işıl Rençber ile beraber ekranların sevilen yüzleri Adnan Serter ile Fatif Ürek oturuyor. Jürinin yaptığı puanlama ile haftanın birincisi olmaya çalışan takımlar belirlenen konsepte en uygun saç ve makyajı yapmaya çalışıyor. Ekranların en sevilen gündüz kuşağı programı Kuaförüm Sensin, hafta içi her gün saat 14.00'da izleyicisi ile buluşuyor.

Kuaförüm Sensin 28 Eylül Pazartesi Puan Durumu Nedir?

Kuaförüm Sensin programında 28 Eylül 2 Ekim haftası dün yayınlanan bölüm ile başladı. Geçen hafta yarışmaya katılan ve en düşük puanları alarak elenen Burcu- Aslı takımının yerine Mustafa-Dilara Çatıkkaş ekibi geldi. Yarışmaya bu hafta katılan kuaför Mustafa Çatıkkaş ve makyöz Dilara Çatıkkaş'ın göstereceği performanslar merak ediliyor.

Kuaförüm Sensin yarışmasında dün yayınlanan haftanın ilk programında günün birincisi aldıkları 16 puan ile Tayfun- Serap takımı oldu. Yeni katılan Mustafa-Dilara ekibi 11 puan ile ikinci sırada yer alırken, Taner-Aslı ve Eylem-Meltem takımları 10 puan alarak son sırayı paylaştı.

Kuaförüm Sensin 29 Eylül'de Hangi Takım Birinci Oldu?

Kuaförüm Sensin yarışmasına yeni katılan Mustafa- Dilara takımının dün ikinci sırada yer alması izleyenleri şaşırttı. Son haftalarda yeni katılan ekiplerin sürekli elenmesi, bu ekibin performansını merak ettiriyor. Dün ikinci sırada yer alan Mustafa-Dilara takımının 29 Eylül programında göstereceği performans merak ediliyor.

Kuaförüm Sensin yarışmasında 29 Eylül puan durumu henüz belli değil. Yarışmacıların günün konseptini en iyi şekilde yaparak kendilerini kanıtlamaya çalışacakları 29 Eylül puan durumunu açıklandıktan sonra haberimizde bulabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.