MasterChef Tek Parça 29 Eylül 2020 TV8 Canlı izle! Masterchef Türkiye 67. Bölüm Düello Zamanı Kim Kazandı...

Masterchef 29 Eylül Full tek parça izle, Masterchef 67. Bölüm izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak Hazırladığımız Masterchef 67. Bölüm izle makalemizle birlikte Masterchef 29 Eylül tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Büyük bir heyecanla ve tüm hızıyla devam eden, ekranların reyting rekortmeni programı Masterchef ile ilgili video ve linkleri görmek için haberimizin devamına göz atabilirsiniz…

Masterchef 67. Bölüm Canlı İzle

Ekranların en zorlu yemek yarışması MasterChef Türkiye tüm hızı ile TV8 kanalında yayınlanmaya devam ediyor. Türkiye'nin en iyi şefini arayan yarışmada rekabet ve heyecan hiç bitmiyor. MasterChef Türkiye'de her hafta çeşitli düello ve yarışmalar ile kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Yarışmada kalmak ve Türkiye'nin en iyi şefi olmak için rekabet eden yarışmacılar, tüm hünerlerini sergiliyor.

MasterChef Türkiye'nin jüri üyesi koltuğunda oturan Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna yarışmacılara hem yeni şeyler öğretiyor hem de yaptıkları çeşitli lezzetlerin tadımını yaparak en iyi olanı seçiyorlar. Deneyimli jüri üyeleri ve kazanmak için tüm gücüyle çalışan yarışmacıları ile MasterChef Türkiye en sevilen yarışma programı olmaya devam ediyor. MasterChef Türkiye hafta içi her akşam TV8 ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

MasterChef Türkiye 28 Eylül Programında Neler Oldu?

MasterChef Türkiye programının 65. bölümünde takım kaptanlığı için mücadele edildi. Kaptanlık yarışmasında jüri üyesi şefler yarışmacılardan 45 dakika içinde 6 tane lahmacun yapmalarını istedi. İlk tadım sonucunda Esra, Serhat, Eray, Duygu ve Tanya en başarılı isimler olarak belirlendi. İkinci tadım sonunda ise Serhat mavi takımın kaptanı oldu. Mavi takımın kaptanı olan Serhat, kırmızı takım kaptanlığı için ise Barbaros'u seçti. Kaptanlık yarışmasının tamamlanmasının ardından MasterChef Türkiye'de takımlar yeniden kuruldu.

MasterChef Türkiye yarışmasında yine dün akşam kaptanlık düellosu yapıldı. Kaptanlık düellosunda yarışmacılar Serhat ve Barbaros dalyan köfte yaptı. Şefler tadımın ardından Barbaros'u seçti.

MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde düellolarla beraber, yarışmacılarda Duygu'nun özel hayatına dair yaptığı açıklamalar da gündem oldu. Duygu'nun eski eşinden dayak yediğini söylemesi hem jüriyi hem de seyirciyi şaşırttı.

MasterChef Türkiye 29 Eylül Tanıtımı

MasterChef Türkiye programının dün yayınlanan bölümünden sonra 29 eylül bölüm tanıtımı yayınlandı. Zaman zaman eğlenceli zaman zaman gerilimli tanıtımı yayınlanan MasterChef Türkiye'nin yeni bölümü bu akşam saat 20.00'da TV8 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.