Hekimoğlu 19. Bölüm Full İzle Kanal D! 29 Eylül Hekimoğlu Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Hekimoğlu 19. Bölüm tek parça izle seçeneğiyle birlikte; Hekimoğlu 19. Bölüm izleyebilirsiniz. Mucize Doktor ile zamanında kıyasıya yarışan Hekimoğlu, en beğenilen doktor dizilerinden biri olarak öne çıkıyor. Sizler için hazırladığımız Hekimoğlu 19. Bölüm izle makalemizle birlikte; konuyla ilgili net bilgilere sahip olabilirsiniz. Hekimoğlu dizisine dair hazırladığımız makalemizde Hekimoğlu 20. Bölüm fragmanını da bulabilirsiniz. İşte tüm detaylar…

Hekimoğlu 19. Bölüm Full İzle Youtube

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hekimoğlu yeni sezonda da kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor. Herkesten farklı bir doktorun macera dolu hikayesini anlatan Hekimoğlu seyircisini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisinde her hafta yeni bölüm merakla bekleniyor.

Başrollerini Timuçin Esen, Ebru Özkan ve Okan Yalabık gibi isimlerin oynadığı başarılı yapım salı akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Ateş ismindeki ilginç bir doktorun ve kendine kurduğu ekibin iş hayatını ve maceralarını anlatan dizide heyecan hiç bitmiyor. Her hafta başka hastaların öykülerini anlatan dizi bu akşam yeni bölümü ile saat 20.00'da seyircisi ile Kanal D ekranlarında buluşacak.

Hekimoğlu Dizisi 18. Bölümde Neler Oldu?

Hekimoğlu dizisi geçen hafta yayınlanan bölümü ile izleyenlere duygulu anlar yaşatmıştı. Ateş'in eski sevgilisi Selin'in hastanede çalışmaya başlaması gerginlik yaratır. Selin'in Hekimoğlu'na açılan davalarla ilgileniyor olması da aralarında mecburi bir diyaloğa yol açar. Sürekli Selin ile iletişim kurması gereken Ateş bu durumdan rahatsız olur. Tam bu sırada saman nezlesi olan Ateş tam işten kaytarma planları yaparken hiç beklemediği bir vaka ile karşılaşır.

Hekimoğlu ölmek üzere olan küçük bir kız ile tanışınca kendi nezlesini unutur. O kızın hayatını kurtarmak için ekibiyle birlikte sıkı bir çalışma içine girer. Hayatını kurtarmaya çalıştığı küçük kız Hekimoğlu'na yeni bir bakış açısı kazandıracaktır.

Hekimoğlu 19. Bölüm Tanıtım Filmi Yayınlandı Mı?

Hekimoğlu dizisinin yayınlanan son bölümü izleyicilerin kafasında bir sürü soru işareti bıraktı. Selin ile Ateş'in ilişkilerinin nasıl şekilleneceği ve küçük kızın durumunun ne olacağı seyircide merak uyandırıyor. Hekimoğlu dizisinin beklenen 19. bölüm fragmanında Hekimoğlu ve ekibinin karıştırdığı gizli işler dikkat çekiyor. Fragmanın yayınlanması ile iyice artan merak bu akşam son bulacak. Hekimoğlu dizisi yepyeni bölümü ile b akşam saat 20.00'da Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.