Menajerimi Ara 6. Bölüm Full İzle Star TV! 29 Eylül Menajerimi Ara Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Menajerimi Ara 6. bölüm tek parça izle, Menajerimi ara 7. bölüm fragmanı araştırması yapan kişiler, ekranların yeni dizisi Menajerimi Ara hakkında bilgi toplamaya devam ediyor. Menajerimi ara dizisi son bölümü izlemek isteyenler ise; makalemiz üzerinden izleyebiliyor. Menajerimi ara dizisi son bölüm için aşağıdaki videolar ve linklere göz atabilirsiniz. İşte Menajerimi Ara 6. Bölüm ve Menajerimi Ara 7. Bölüm fragmanı…

Menajerimi Ara 6. Bölüm Full İzle Youtube

Star TV ekranlarının en sevilen yapımı Menajerimi Ara her hafta yepyeni bölümleri ile seyircisi ile buluşuyor. Salı akşamlarının reyting rekortmeni dizi ünlüler ile menajerlerinin renkli hayatını farklı bir perspektiften ele alıyor. Konusu ve eğlenceli anlatımı ile sevilen dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Başrollerini Canan Ergüder, Barış Falay ve Fatif Artman'ın oynadığı dizide, arkadaşlık ilişkisi ile güldüren 4 menajerin yanında, Antalya'da gelen Dicle'nin babası ile olan çarpık ilişkisi de seyircinin ilgisini çekiyor. Menajerimi ara konusu, güçlü oyuncu kadrosu ve eğlenceli anlatımı ile salı akşamlarının beklenen dizisi olmaya devam ediyor. Menajerimi ara yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da Star TV ekranlarında olacak.

Menajerimi Ara 5. Bölümde Neler Yaşandı?

Menajerimi Ara dizisinin geçen hafta yayınlanan 5. bölümünde Dicel'nin ajanstakilere Kıraç'ın ayrılacağını söylemesi büyük olay yaratır. Kıraç'ın başka ajansla anlaşması Peride, Feris ve Çınar'ı ihanete uğramış hissettirir. Çınar işlerini toplayana kadar, kısa bir süre daha ajansa gelip gitmeye devam edecektir. Diğer menajerler bu süreci Kıraç'a zehir etmeye çalışır. Ajanstan ayrılacağını Dicle'nin söylemesi Kıraç'ı çok sinirlendirir. Bu olay ile Dicle ve Kıraç bir kez daha karşı karşıya gelir.

Kıraç'ın oyuncusu olan Şükran Ovalı, çocuğu olduktan sonra ara verdiği kariyerine devam etmek ister. Hem iyi bir anne hem de iyi bir oyuncu olmak isteyen Şükran Ovalı, bunun ne kadar zor olduğunun farkında değildir. Çınar'ın ise İrem Derici ile karşılaşmaktan korkmasının altında sarhoş bir gecede uydurduğu yalanlar vardır.

Beren ile Barış'a film teklifi gelir. Beren'in kabul etmek için can attığı bu filmi kabul edip etmemek konusunda kafası karışık olan Barış, Dicle'ye fikrini sorar.

Menajerimi Ara 6. Bölüm Fragmanı

Menajerimi Ara dizisinin yeni bölüm fragmanında Dicle'yi bekleyen zorluklar dikkat çeker. Kıraç'ın karısının Dicle'yi işten kovmasını istemesi ve Barış'ın abisinin film konusunda fikrini söylediği için Dicle'ye yüklenmesi ortalığı karıştırır. Her şeyin üst üste gelmesi ile kafası karışan Dicle ne yapacağını bilemez.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.